A Somogy Megyei Közgyűlés és a Somogy Megyei Sportszövetség hagyományos választásán, a felnőtt férfi kategóriában a Fino-Kaposvár férfi röplabdacsapatának utánpótlás-válogatott ütőjátékosa, Gergye Roland érdemelte ki a február legjobb somogyi sportolója címet.
 
A kaposvári férficsapat február 19-én a fővárosban szerezte meg története 15. Magyar Kupa-győzelmét. Demeter György edző legénysége 0:2-ről fordította a maga javára az eredményt a legnagyobb rivális Kalo-Méh-Kecskeméti SE ellen, emlékezetes, csaknem két és fél órás csata végén. A Fino egyik legjobbja az utánpótlás-válogatott Gergye Roland volt, aki 23 pontot szerzett a döntőben, és teljesítménye elismeréseként különdíjat is átvehetett az eredményhirdetés során.

A csapat a kupagyőzelem után bejutott a bajnokság elődöntőjébe, és a fiatal játékos a Csepel elleni három találkozón is kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott. Gergye a Kaposvári Vízilabda Klub kapusát, Nagy Pétert, és a Favorit AC válogatott síkfutóját, Lukács Mátét előzte meg a szavazáson, és csütörtökön délután, a Vármegyeházán vehette át a díjat és a vele járó ajándékokat.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár somogy röplabda gergye

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr844334553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása