Kié lesz a második győzelem?

 2012.03.21. 10:15

Szerdán este harmadszor is összeméri tudását az Albrecht-Miskolci VSC-MISI és a TFSE-KRA a női NB I rájátszásában. A tét a folytatás lehetősége az ötödik helyért. Eddig két idegenbeli sikeren vannak túl a csapatok ebben a párharcban.

Az első találkozót szombat este a fővárosiak vendégként nyerték, a borsodiak pedig hétfőn este, Budapesten vágtak vissza. A szerdai összecsapás 17 órakor kezdődik.

― Annak örülök, hogy csapatom szerkezetileg összeállt, és nagy akarással hozta a második meccset, az elsőt követő kisiklás után ― mondta Toma Sándor, az Miskolc edzője. ― Fizikálisan jobb állapotban voltunk, mint ellenfelünk, jobban is koncentráltunk, és a kulcspillanatokban mindig akadt olyan játékosunk, aki hozzá tudott valami pluszt tenni a teljesítményünkhöz. A győzelem remek csapatmunka volt, viszont ellenfelünket nem szabad leírni, nagyon oda kell figyelnünk a játékára. Azt várom, hogy a hétfőihez hasonló stabil és határozott teljesítményt nyújtunk, s ha így lesz, diadalmaskodni fogunk.

A tréner ezután arról beszélt, nem hiszi, hogy játékosai felelőtlenek lesznek, és azzal érvelt, hogy a TF idősebbjei az egymás utáni terhelést nehezebben tudják kipihenni.

― Persze, náluk is vannak tehetséges fiatalok, akikre figyelnünk kell ― szögezte le Toma Sándor. ― Mi a saját játékunkat akarjuk előadni a mezőnyben, a széleken viszont javulnunk kell. Szerencsére már többen is túljutottak a holtponton, ez tartást adhat nekünk, ebből meríthetünk szerdán. Ezt a csatát mindenképpen meg kell nyernünk!

(forrás: boon.hu)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda nb1 rájátszás tf mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr684330191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása