Oláh János újra Veszprémben!

 2012.03.20. 14:49

Hosszú szünet után folytatódik az alsóházi rájátszás a Veszprémi Egyetemi SC számára a női NB I-ben. Szerdán a csapat korábbi edzője, Oláh János együttese, a Budai XI SE látogat a bakonyi megyeszékhelyre.

A VESC az alsóházi rájátszásban érdekelt, ahol a 9-13. helyért küzdenek a csapatok. Az ötöst jelenleg a Kaposvár vezeti, mögötte a második a Veszprém, míg a harmadik a Budai XI SE. A hosszabb, háromhetes szünetet igyekezett jól kihasználni a VESC, és nem csak a tréningekkel, hanem két edzőmérkőzéssel kívánta megtartani formáját, és javítani az eddig jelentkező hibákat.

― Az NB II-es szombathelyiek ellen hasznos tesztmeccseket vívtunk. Sajnos elsőszámú feladónk, Tobak Eszter bokája továbbra is rakoncátlankodik, egyelőre nem tud teljes értékű munkát végezni, ezért kénytelen voltam változtatni az eddigi felálláson ― mondta el Katona Péter, a veszprémiek edzője. ― Pintér Eszter lesz a feladónk, aki univerzális játékos. A liberószerepben pedig Erdősi Gréta kap lehetőséget. Az eddigi gyakorlásokon és a két meccsen is nagyon jól, ügyesen mozgott mindkét lány az új posztján, mindkettővel nagyon elégedett vagyok.

A szerdai mérkőzés több szempontból is érdekesnek ígérkezik. Egyrészt a Veszprém a Budai XI SE otthonában nem várt, fájó vereséget szenvedett, amiért mindenképpen törleszteni szeretne. Másrészt a rivális edzője Oláh János, aki hosszú éveken keresztül dolgozott a bakonyi megyeszékhelyen, és éppen tavaly nyáron távozott. A szakvezető ráadásul korábban Csepelen ugyancsak edzője volt a VESC jelenlegi trénerének, Katona Péternek is. Sőt, a Budai XI-be igazolt az ex-veszprémi Bodnár Rita is.

― A Budai XI ellen mindenkin azt láttam, hogy ég benne a bizonyítási vágy, mindenképpen szeretnének jól teljesíteni, és ez kicsit rosszul sült el ― vélekedett Katona Péter. ― A lányok görcsösen akarták a győzelmet, ezért kikaptunk. Biztos vagyok benne, hogy ez a görcs már nem jelentkezik, és felszabadultan tudunk röplabdázni. Természetesen mindenképpen győzelemre törünk. Most nagyon együtt van a csapat, és ezt feltétlenül ki kell használnunk.

Pompomlányok is pályára lépnek
A mérkőzés szüneteiben az egyetemi pompomlány-csapat szórakoztatja majd a publikumot. A találkozóról még tudni érdemes, hogy ezúttal is ingyenes lesz a belépés, és ez a hátralévő valamennyi bajnoki találkozóra igaz. A Budai XI SE elleni összecsapás 18 órakor kezdődik majd az Egyetemi Tornacsarnokban. A héten még egy erőpróba vár majd a Veszprémre, meglehetősen szokatlan időpontban, vasárnap délelőtt 11 órai kezdettel Tatabányán lépnek pályára a lányok.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém budai röplabda nb1 rájátszás vesc budaixi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr404328275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása