A Dági KSE szurkolói a várakozásoknak megfelelően remek hangulatot teremtettek a kistelepülés aprócska csarnokában, s ez az első szettben kissé elbizonytalanította a csendesebb körülményekhez szokott kecskeméti játékosokat, akik azonban végül 3:0-ra nyertek a férfi NB I elődöntőjének második mérkőzésén.

Az alföldiek a némi szerencsével megnyert első játékrészt követően a folytatásban már kézben tartották az irányítás, és megérdemelten gyűjtötték be az elődöntő párviadalának második győzelmét.

― Az történt, amire számítottunk: félelmetes hangulat uralkodott a teremben, az egymás mellett ülő emberek nem értették egymás szavát ― mesélte Gyurkó Sándor, a Kecskemét edzője. ― Nagyon nehezen, és kis szerencsével sikerült az első és a harmadik játszmát is megnyernünk, ha azok másként sülnek el, akkor sem csodálkoztam volna. Harcos volt a Dág, és kevesebbet hibázott, mint Kecskeméten, mi pedig nyitásfogadásban nagyon gyengék voltunk, ebben a kis teremben nem mertük úgy odatenni a kezünket, ahogy otthon megszoktuk. Nagyon nehéz volt! Aki nem volt itt, és nem élte át, nem tudja igazán átérezni. Mindenesetre nagyon örülök, hogy játszmaveszteség nélkül sikerült nyernünk, bár ebben, mint említettem, a szerencse is közrejátszott. Bízom benne, hogy kedden, a harmadik találkozón, hazai környezetben sikerül kivívnunk a döntőbe jutást. Én ebbe a pokoli hangulatba már nem szeretnék elutazni még egyszer!

NB I, férfiak, elődöntő, 2. mérkőzés

Dági KSE ― Kalo-Méh-Kecskeméti SE 0:3 (―25, ―18, ―23)

Dág, 300 néző. Játékvezetők: Mezőffy, Horváth M.
Kecskemét: Tóth I G., Csala, Bokor G., Csányi D., Dorcsák, Csoma. Csere: Szabó T. (liberó), Farkas P, Szappanos M. Edző: Gyurkó Sándor
Dág: Oszuska G., Szauter P., Oszuska II Z., Jánossy, Pollák, Horváth G. Csere: Zirigh (liberó), Locker, Krupánszki. Edző: Oszuska I Zoltán, Szauter Ferenc

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása:
2:0, a Kecskemét javára.

(forrás: kesport.hu, baon.hu)

Címkék: bajnokság kecskemét röplabda nb1 rájátszás dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr194324683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása