Veres Péter csapata elődöntős

 2012.03.12. 21:15

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Dinamo Moszkva bejutott a legjobb négy közé a CEV Kupában, és az elődöntőben Kaszap Tamás olasz együttese, a Monza ellen játszik. Az orosz csapat időközben a hazai bajnokságban is a négy közé került!

A Dinamo Moszkva az orosz bajnokság alapszakaszának nyolccsapatos Nyugati-csoportját a második helyen zárta 32 ponttal. Első lett az Iszkra Ogyincovo 34 ponttal, a fővárosiak mögött pedig a Lokomotiv-Bjelogorje Bjelgorod zárt 29 ponttal. A Keleti-csoportot toronymagasan, 37 ponttal a Zenit Kazany nyerte, utána a Lokomotiv Novoszibirszk (27) és a Kuzbassz Kemerovo (24) következett.

A nyolcaddöntőben Veres Péter együttesének nem kellett részt vennie, a negyeddöntőben pedig két meccsen búcsúztatta az ukrán Lokomotiv Harkov csapatát. Az első meccsen, Moszkvában 3:0-ra győzött az orosz együttes, Veres a mezőny legeredményesebbjeként 18 pontot szerzett, a visszavágón pedig 15 ponttal járult hozzá a 3:1-es sikerhez. Csapata így immár a legjobb négy között van, ahol az Iszkra Ogyincovo vár rá. A párharc első meccsét március 22-én rendezik. A másik ágon a papírformának megfelelően a címvédő Zenit Kazany és a Lokomotiv Novoszibirszk találkozik.

Képgaléria ide kattintva megtekinthető!

A Monza ― Dinamo Moszkva CEV Kupa-elődöntő első meccsét március 14-én, szerdán rendezik.

Címkék: orosz moszkva légió röplabda veres légiós dinamo

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr474312874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása