Nemzetközi előkészületi mérkőzést nyert a Fino-Kaposvár férficsapata. A bajnoki elődöntőre készülő somogyiak 3:2-re győztek a horvát élvonalban szereplő Mladost Zagreb ellen.

A Muraszombat és az Eszék elleni edzőmeccs is elmaradt az év elején a rossz időjárás miatt, a zágrábiak viszont elindultak és meg is érkeztek a kaposvári sportcsarnokba, hogy összemérjék tudásukat a legjobb magyar csapattal.

A sok hibával tarkított első szettet a vendégek nyerték, aztán egyenlített a játékba lendülő Fino. A harmadik játszmában újra a horvátok bizonyultak jobbnak, majd megint a házigazda következett. Az ötödik, rövidített játékrész már egyértelmű volt: a Kaposvár kilenc pontot engedélyezett a jó erőkből álló ellenfélnek. A győztes együttesben Geiger András 18, Nacsa Gábor pedig 17 pontot szerzett.

― Hasznos mérkőzés volt, a találkozó jól szolgálta a felkészülést a bajnoki elődöntőre ― mondta a lefújás után Demeter György vezetőedző. ― Nagyon sok rizikós nyitás jellemezte a játékot, így sok volt az ász, de sok volt a hiba is. Mi tizenegyes szervát rontottunk, a Mladost pedig tizenhármat.

A somogyiak pénteken még kettőt edzenek, majd a hétvégén pihenőt kapnak. A munka hétfőn kezdődik újra, a Kazincbarcika elleni elődöntő március 16-án, pénteken 18 óra 30 perckor kezdődik, és érdekesség, hogy a második mérkőzésre is a somogyi megyeszékhelyen kerül sor, egy nappal később, szombaton, 16 órától.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Fino-Kaposvár ― Mladost Zagreb (horvát) 3:2 (―19, 19, ―21, 20, 9)

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda zagreb mladost

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr454299119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása