Ötödször is Kaposfüred!

 2012.03.04. 11:49

Befejeződött a Somogy Megyei Röplabda Szövetség által, tíz férfi- és öt női csapat részvételével megrendezett 53. Kovács Rezső Kupa, Somogyjádon. Az első játéknapon, február 18-án a férfiaknál a csoportmérkőzések zajlottak, a második napon, március 3-án a helyosztók.

Rendkívül izgalmas és élvezetes mérkőzéseket játszottak a csapatok. A végső győzelmet a Bonyhádi Röplabda Klub rutinos együttese nagyon szoros mérkőzésen szerezte meg az Egyetem SE ellen, amit a játszmaarány bizonyít legjobban. A harmadik helyre a Búzavirág SC játékosai kerültek. A frissen alakult Kaposvári Röplabda Akadémia három korosztállyal képviselte magát, de a férfiak mezőnyében megtalálható a Somogyjád és a PEAC II. csapata is.

A nőknél az öt csapat körmérkőzéssel döntött a helyezésekről. Érdekesség, hogy a kaposfüredi csapat, amely rutinos, NB I-et is megjárt játékosokból áll, az idén már ötödik alkalommal nyerte el zsinórban a kupa vándorserlegét.

Külön köszönet, amiért a csapatok kilencven százalékban, helyezéstől függetlenül megtisztelték jelenlétükkel az eredményhirdetést, amely a nap végén, 18 órakor volt. Minden csapat oklevelet kapott, az első három helyezett éremdíjazásban részesült. Az elsők kupával is gazdagodtak, és egy évig őrzik a vándorserleget.

Az összes eredmény, illetve a végeredmény ide kattintva megtekinthető!

Címkék: megye kovács somogy röplabda regionális megyei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr504287824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása