A Pécsi TE-PEAC MSB hazai pályán 3:1-re nyert a sereghajtó Kunhegyes ESE ellen a férfi NB II alapszakaszának kilencedik fordulójából elhalasztott mérkőzésen. Ezzel a meccsel lezárult a bajnokság második szakasza, és továbbra is a Somogyjád vezeti a tabellát.

― Magunknak nehezítettük a mérkőzést, de a hiányzók miatt megváltoztatott szerkezettel, hosszabb meccsszünet után érthető, hogy nem szárnyaltunk ― értékelt a meccs után Gyöngyösi Zoltán, a Pécs játékos-edzője. ― A Kunhegyes hat fővel érkezett az elhalasztott mérkőzésre, ahol a győzelmen túl a cserék szerepeltetése és a játékba lendülés is cél volt, hiszen hetek óta nem játszottunk. Takács Attila sérülés, Kiss Nicholas betegség, Horváth Balázs egyéb elfoglaltság miatt nem állt rendelkezésre, de így is kötelező volt nyerni hazai pályán a sereghajtó ellen. Játékunk az átvariált szerkezet, az elmúlt hetek gyengébb edzésmunkája, valamint az összes csere szerepeltetése miatt akadozó volt.

Ezzel a háromszor hat mérkőzésből álló bajnokság kétharmadához érkeztek a csapatok. Az utolsó körnek második helyről vághat neki a baranyai együttes, amely a Somogyjád mögött négy ponttal, a Veszprém előtt hat ponttal feljutó helyről várja a folytatást. Az utolsó körben idegenben játszik a PEAC a Somogyjád, a Kiskunlacháza és a Dorog csapatával, s hazai pályán fogadja a Kunhegyest, a Veszprémet, és a Győrt.

NB II, férfiak, alapszakasz, a 9. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Pécsi TE-PEAC MSB ― Kunhegyes ESE 3:1 (20, 14, ―24, 18)

Az alapszakasz állása
1. Somogyjádi RSzSE 33 pont
2. Pécsi TE-PEAC MSB 29 pont
3. Man at Work Veszprémi RC 23 pont
4. Dorog ESE 16 pont
5. Széchenyi ESE-Győr 13 pont
6. Kiskunlacházi RSE 9 pont
7. Kunhegyes ESE 3 pont

Címkék: pécs röplabda pte kunhegyes nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr374211725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása