A TEVA-Gödöllői RC 3:1-re nyert az Albrecht-Miskolci VSC-MISI otthonában a női NB I negyeddöntőjének második mérkőzésén, és idegenbeli sikerével egy lépésre került a legjobb négy közé jutástól. A meccs fotógalériája ide kattintva megtekinthető!

Az első szettben sokáig a vendégek vezettek, de a miskolciakra sem lehetett panasz. Hosszú labdamenetek követték egymást, remek sáncokkal és ütésekkel, továbbá szívós védőmunkával. A vendégek 16:12-re elhúztak, és bár a borsodiak később mindent beleadtak, 22:22-nél a remény is felcsillant számukra, de nem tudtak fordítani (0:1).

A második játszma is a remekül teljesítő gödöllőieké lett. A látogatók pontos mezőnymunkával rukkoltak elő, technikásan építkeztek, a hálónál pedig nem adtak kegyelmet. 18:14-es vezetésüknél a hazaiak időkéréssel próbálkoztak, de ennek nem lett foganatja: a magas szerkezetű Gödöllő játékosai mosolyogva gyűjtötték össze a részsikerhez szükséges pontjaikat (0:2).

A harmadik szett jól kezdődött a miskolciak számára (8:5) és ezt követően is ők domináltak. 15:9-ig zavar nélkül haladtak, aztán olykor egymást zavarták, elaludtak, a hajrában azonban nagyon összeszedték magukat, és meccslabdát is hárítva nyertek, ezzel kiharcolták a negyedik szettet.

A negyedik etapban sokáig megint a csupaszív hazaiak jeleskedtek, 17:13-as előnyüknél már csaknem mindenki az ötödik felvonásra készült, de a Gödöllő zsinórban kilenc pontot szerzett, és végül a meccset is behúzta (1:3).

NB I, nők, negyeddöntő, 2. mérkőzés

Albrecht-Miskolci VSC-MISI ― TEVA-Gödöllői RC 1:3 (―23, ―17, 25, ―20)

Miskolc, 150 néző. Játékvezetők: Bodrogi, Csizmarik
Miskolc: Oláh Cs., Leidgeb, Rédei, Kovács E., Szajkó, Szabó B. Csere: Nagy Zs. (liberó), Csarkó, Sitkei, Motkó. Edző: Toma Sándor
Gödöllő: Lutter L., Németh Zs., Merkószki, Csengeri, Szakmáry, Széles. Csere: Lékó (liberó), Horváth G., Kriegel Zs. Edző: Ludvig Zsolt

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 4:3, 6:9, 12:16, 16:20, 22:22. 2. játszma: 1:5, 8:9, 13:15, 16:21. 3. játszma: 3:0, 9:5, 14:7, 17:12, 20:16, 22:22. 4. játszma: 5:3, 12:8, 17:13, 17:22

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Toma Sándor:
― Sajnálom, hogy a negyedik szettben vezető állásból buktunk... Nem játszottunk alárendelt szerepet, előbb-utóbb számolni kell majd velünk.
Ludvig Zsolt: ― Tudtuk, hogy nehéz lesz a hazai környezetben mindenkire veszélyes Miskolc ellen. Nagy küzdelemben nyertünk, és vasárnap este véget vethetünk a párharcnak.

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2:0, a Gödöllő javára.

(forrás: boon.hu)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda gödöllő nb1 rájátszás mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr844196368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása