Rédei János, a Sümegi RE elnöke szerint nem valós a Veszprém megyei Napló legutóbbi cikkének állítása, miszerint a klub tartozik a megyeszékhelyi játékosainak. Az egyesület mai napi tartozása 475.000 forint, de Cziczó Gábornak, Puspán Balázsnak és Németh Ervinnek nem tartoznak!

Rédei János az ide kattintva olvasható cikkel kapcsolatban a következő nyilatkozatot tette.

A Sümegi RE nem áll rosszabbul a magyar röplabda-egyesületek kilencven százalékánál, felelősségteljes a gazdálkodása, a szezonra vállalt kötelezettségeit eddig is teljesítette és ezután is fogja! Az egyesület mai napi tartozása 475.000 forint, amelynek kifizetésére március végéig haladékot kapott! Ezen időpontig egyesületünk pénztárába 680.000 forint fog befolyni, és az adott időszakra még összesen 200.000 forint kiadásunk várható a hátralévő mérkőzések finanszírozására!

Cziczó Gábor munkahelyi problémák, Puspán Balázs családi problémák, Németh Ervin egészségügyi problémák miatt nem tud jelenleg az egyesület rendelkezésére állni. Velük kölcsönösen korrekt a viszonyunk, előre megbeszélünk mindent az edzésekkel és a mérkőzésekkel kapcsolatban, továbbra is számítunk és számíthatunk rájuk! Egyesületünk mindent meg fog tenni a bennmaradásért, a jövő évre ismét az NB I-es bajnokságra készül, ehhez minden feltétel adott Sümegen, hiszen mind az önkormányzat, mind a sümegi támogatók és emberek sokat tesznek azért, hogy országos hírű és hangulatú mérkőzések legyenek jövőre is városunkban!

Kétségtelenül nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen jelenleg Magyarországon sportra pénzt előkeríteni nem egyszerű, röplabdára meg még ennél is nehezebb, de megoldjuk a dolgot, és minden ellenkező híresztelés ellenére jövőre is NB I-es csapata lesz Sümegnek! Sajnálom, hogy vannak, akik ennek nem tudnak örülni, kárörvendve próbálnak ott is bajt kiáltani ahol nincs!

Üzenem nekik éltünk, élünk és élni fogunk!

Címkék: röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr164191853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása