Indul a hajsza az alsóházban

 2012.02.24. 09:24

A hétvégén megkezdődik a női NB I alsóházi rájátszása. A Veszprémi Egyetemi SC hazai pályán kezd: vasárnap 17 órától a Tatabányai Volán SE alakulatát fogadja. A Kaposvár szabadnapos az első körben, a Palota RSC pedig a Budai XI SE vendége lesz.

Hosszas töprengés után ezen a héten végre eldőlt, hogy az alsóházi rájátszásba a csapatok az összes eddigi eredményüket magukkal viszik, nemcsak a csoportban érdekeltek ellenieket. Így az alsóházban a Veszprém a második helyről kezdheti meg a küzdelmeket. A bakonyiakat csupán a Kaposvár előzi meg, amely a VESC-cel szemben hat pont előnnyel áll.

A rájátszás első fordulójában a veszprémiek a Tatabányát fogadják, amellyel szemben eddig pozitív a mérlegük, hiszen az alapszakaszban kétszer is könnyedén legyőzték (idegenben 3:1, otthon 3:0).

― A közel egyhónapos szünet alatt igyekeztünk fizikálisan kicsit megerősödni ― mesélte Katona Péter, a VESC edzője. ― Úgy érzem, az alsóházban valamennyi ellenfelünknél jobb játékosállománnyal rendelkezünk, ezért úgy gondolom, csakis a fejekben dől majd el a sorsunk. Senkit sem szeretnénk leírni, ám minden rivális ellen eséllyel lépünk pályára itthon és idegenben is.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 rájátszás vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr574191462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása