Mindenki kell a sikerhez!

 2012.02.23. 15:55

Csütörtökön 17 óra 30 perckor elkezdi a férfi NB I negyeddöntő-sorozatát a Vegyész RC-Kazincbarcika! Az észak-borsodiak az első mérkőzésen hazai környezetben játszanak az alapszakasz-ötödik Dunaferr SE ellen.

― Ilyenkor már leginkább az dönt, hogy melyik csapat készült fel jobban, úgy fizikai értelemben, mint pszichésen ― fogalmazott Dudás András, a Vegyész trénere. ― Mi az elsőt tekintve nem vagyunk a csúcson, a Dunaferr többet edzhetett, nálunk pedig a szokásos problémák voltak ezen a téren is. Akarati tényezőkben, úgy látom, nem lesz gond, hiszen a jelenlegi garnitúránk még nem volt négy között a bajnokságban, és ez nagyon motiválja a srácokat. Tudom, a kettő között azért van összefüggés, mert aki nem gyakorol eleget, az fejben is hamarabb elfáradhat. A statisztika szerint az alapszakaszban a nyert szettjeinket jobban hoztuk velük szemben, mint ők velünk szemben, de ez egy szoros csata lesz, szeretném, ha megfelelő ritmusa lenne a játékunknak és mindenki maximálisan odatenné magát.

A kazincbarcikaiak ütőjátékosa, Bokor Elek a nyáron váltott klubot, éppen a dunaújvárosiakat hagyta el, és igazolt a Vegyészhez.

― Nagy előny, hogy itthon kezdjük ezt a párharcot, hogy nekik kell utazniuk először ― jelezte a Kazincbarcika egyik kiválósága. ― Az mindig sokat számít, ha az ember hazai környezetben, saját közönsége előtt lép pályára, mert szeretne az átlagosnál is jobban játszani. Egy dolog a sok közül, hogy nyitásokban jót kell hoznunk, mert akkor kiszámíthatóbbak lesznek a Dunaferr támadásai, viszont a leglényegesebb, hogy csapatként legyünk egységesek, küzdjünk egymásért.

A szakemberek szerint igencsak kiegyenlített lesz ez a csata, a dunaújvárosi edző, Tomanóczy Tibor is úgy vélte, könnyen megrendezhetik mind az öt meccset.

― Elképzelhető, de én azért bízom benne, hogy nem kerül sor mindegyikre, és három vagy négy mérkőzés alatt sikerül kivívnunk a legjobb négybe jutást ― tette hozzá Bokor Elek. ― Ehhez azonban az is szükséges, hogy az adott pillanatokban megfelelő döntéseket hozzunk, keveset hibázzunk.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 kazincbarcika dunaferr vegyész rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr264186721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása