Megtartja saját nevelésű értékeit a Békéscsabai RSE. 2013 májusáig meghosszabbította szerződését Molcsányi Rita és Pallag Ágnes, így a következő szezonban is ütőképes csapat körvonalazódik a Viharsarokban.

Az előző években nehézségeket okozott a klubnak az, hogy több saját nevelésű játékos is távozott Békéscsabáról, mert máshol folytatták felsőoktatásbeli tanulmányaikat. Idén azonban sikerült az értékek megtartása. Ebben kulcsszerepe volt az egyesület és a Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár - és Egészségtudományi Kar közötti együttműködésnek, hiszen mindkét sportoló ott folytatja tanulmányait.

A játékosok elmondták, hogy döntésük meghozatalakor fontos volt számukra, hogy itt minden adott szakmai fejlődésükhöz és a nyugodt munkához, és össze tudják egyeztetni felsőoktatási tanulmányaikat az élsporttal.

Molcsányi Rita és Pallag Ágnes szerződéshosszabbításával is látszik, hogy komoly terveket szövögetnek a klubnál, és ütőképes csapat körvonalazódik a következő szezonra is. Mint ismert, Szombathelyi Szandra a következő idény végéig írt alá, illetve Czina Kata és Horváth Vivien élő szerződéssel rendelkezik 2013 májusáig.

Baran Ádám klubelnök elmondta, hogy fontos nap ez a BRSE történetében, hiszen két olyan saját nevelésű játékos hosszabbította meg szerződését, akik rengeteg fiatal röplabdás példaképei Békéscsabán és környékén, illetve posztjukon az ország legjobbjai között vannak. Rajtuk kívül is folynak az egyeztetéseket a keret tagjaival, illetve további tehetséges játékosok az egyesülethez való igazolásáról is szó van.

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr734186413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása