Nyolc helyett csak hatan kezdik

 2012.02.21. 22:26

Csonka fordulóval kezdődik a női NB I rájátszása, a negyeddöntő első köre. A Vasas ezen a héten még az elhalasztott nemzetközi kötelezettségeinek tesz eleget, így szerdán csak három párharcban indul útjára a labda. Így már nagyon régen volt: a három közül egyik sem nevezhető lefutottnak! Előzetes!

NB I, nők, negyeddöntő, 1. mérkőzések

BUDAPEST SE-FKF ZRT. ― TFSE-KRA

(február 22. szerda, 17 óra)
Földrajzi szempontból a főváros XII. kerületének két csapata találkozik. Statisztikai szempontból a TF jelentősen vezet a BSE előtt a válogatottságok számát tekintve, méghozzá rutinos játékosai, Nyári Virág, Jáka Zsuzsanna és Várhegyi Anikó jóvoltából. Ezek persze csak érdekességek, a lényeg a pályán dől el. A városmajoriak korábban csak kétszer kaptak ki, egyszer a bajnokságban és egyszer a kupában, de mindkét alkalommal a Békéscsabától. Aztán a kupadöntőben a Vasas is megmutatta, hogy kell megverni a BSE-t. A TF-nek sokkal nehezebb dolga lesz, hiszen nincs olyan fizikai fölényben, mint az óbudaiak, de megfelelő elszántsággal egy szettre mindenképp jók lehetnek a vendégek, akik néhány nappal ezelőtt edzőmeccsen 4:1-re legyőzték az Újpestet!

Tippünk 3:1

TEVA-GÖDÖLLŐI RC ― ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI

(február 22. szerda, 18 óra)
Nagy talány ez a párharc, az első felvonás előtt mindenképpen. A miskolciak többször bizonyították már a jelenlegi szezonban, hogy többre hivatottak, mint korábban. Egyszer például éppen a Gödöllőt verték meg 3:1-re! Ráadásul úgy tűnik, a borsodiak most is egész jó passzban vannak, hiszen a békéscsabai edzőmeccsek szoros vereséggel, illetve szoros győzelemmel zárultak. A Gödöllő erősebb csapat, de valós tudását a Magyar Kupa négyes döntőben csak helyenként villantotta fel, az összteljesítmény elmaradt a várakozásoktól, leginkább nyitásfogadásban, de a mezőnymunka sem volt stabil. Ha bátran és elszántan lép pályára az MVSC, még a meglepetés sem kizárt...

Tippünk 3:2

BÉKÉSCSABAI RSE ― ÚJPESTI TE

(február 22. szerda, 18 óra)
Zaklatott csapatok zaklatott párharca következik! Újpesten négy hónappal ezelőtt, és négy nappal ezelőtt is volt egy edzőváltás. A hírek szerint a felnőtt keret most nem változott, tehát nincsenek kikerülők és visszakerülők. Hogy a kezdőcsapat összetétele módosul-e, az majd a meccsen kiderül. Arra is választ kapunk, hogy Ancsin Ildikónak sikerül-e rendbe raknia a lelkeket, amelyekre ráfér a tuning, hiszen a TF elleni edzőmérkőzésen elszenvedett 4:1-es vereség bizonyára nem a véletlen műve volt. Békéscsabán a sérülések és betegségek miatt volt nehéz a helyzet, de Szombathelyi Szandra érkezésével normalizálódni látszott a csapaösszetétel. Igen ám, de a szövetség két nappal a negyeddöntő első meccse előtt ismét belekavart a dologba, és a fővárosba rendelte a játékost, ezzel bizonytalanságban tartva őt és együttesét is. De ez egy másik történet...

Tippünk 3:2


A Vasas-Óbuda-Hofeka ― Szolnoki Főiskola RK-SI párharc első mérkőzését február 26-án vasárnap, 11 órától rendezik.

A női és férfi negyeddöntő menetrendje és összes időpontja ide kattintva megtekinthető!

Közép-európai Liga, nők, alapszakasz, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés

ZOK RIJEKA (horvát) ― VASAS-ÓBUDA-HOFEKA

(február 22. szerda, 18 óra)
A friss kupagyőztes tétnélküli meccset játszik, hiszen célja az alapszakasz utolsó helyének elkerülése, és már az is eldőlt, hogy a horvátok sem juthatnak a négyes döntőbe. A Rijeka odahaza meglehetősen impozáns mérleggel rendelkezik, hatszor nyert és csak egyszer kapott ki, míg a Vasas idegenben még nyeretlen.

Tippünk 3:1

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1 rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr284162290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása