Legutóbb október közepén cserélt edzőt az Újpesti TE női csapata, akkor Farkas Mihály helyett Deme Gábort nevezték ki. A hunvolley.blog értesülései szerint most a jászberényi szakembert is menesztette a vezetőség, és Ancsin Ildikót nevezte ki a felnőtt csapat vezetőedzőjévé.

― A hír igaz. Vasárnap délután beszéltem Jurácsik Mátyás elnök úrral, aki ezt nem akarta telefonon közölni velem, de már érkeztek számomra visszajelzések, ezért rákérdeztem... Hamarosan személyesen is találkozunk, ezt mindenképpen meg akarom várni, ha hivatalossá válik, utána természetesen mindenről őszintén beszélek, mindent szívesen elmondok, köpködés nélkül, hiszen nincs takargatnivalóm, de amíg négyszemközt nem beszélünk, addig nem szeretnék nyilatkozni ― nyilatkozta a hunvolley.blog érdeklődésére Deme Gábor.

Az együttes új vezetőedzőjévé tehát az októberi esethez hasonlóan ismét a juniorok trénerét nevezték. Ancsin Ildikó elmondta, hogy kettősség van benne, de nagyon agilisnak érzi magát.

― A csapat érdekeit vettem figyelembe, amikor vállaltam a felkérést. Nem is tehettem mást ― mondta Ancsin Ildikó. ― Csak azt nézem, hogy a lányoknak jó legyen. Nagyon kevés időm van a Békéscsaba elleni negyeddöntő kezdetéig, sok dolgot nem tudok változtatni, bízom benne, hogy két nap alatt sikerül a lelkeket megerősítettem, hiszen ez mindenkinek egy nagy változás, ráadásul egy szezonon belül más másodszor... Hogy a vezetőség miért döntött így, nem tudom. Biztosan azért bíztak bennem, mert egy ideje itt vagyok, és a játékosok jól ismernek, illetve én is őket. Vannak elképzeléseim szakmailag, picit máshogy szeretném, mint ahogy eddig volt. Van egy koncepció, amit fejben már összeraktam, de csodát nem tudok tenni. Nyilván majd a meccseken derül ki, hogy mi jön ki belőle. Ez a lányokon múlik. nekem nagy teher. Kettősség van bennem, de nagyon agilisnak érzem magam. Erőt érzek magamban, és ez motivál most. Nagyon bízom a lányokban, látom a szemükben a csillogást, az akarást. Nagy várom a negyeddöntő-párharcot! Már nem tudok a pályán bizonyítani, de úgy látszik, a sors úgy írta meg, hogy visszakerüljek a pálya közelébe, és a jelenlétemmel, a motiváltságommal segíteni tudjak. Az érzelmek nagyon dúlnak bennem, de bízom benne, hogy olyan motivációt adok, amivel túljutunk a Békéscsabán. Most csak erre koncentrálunk.

Természetesen az ügy fejleményeivel hét folyamán jelentkezünk!

Címkék: röplabda ute újpest deme ancsin

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr364144869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

figyelmes8 2012.02.20. 11:36:02

Ratimorszky, Farkas, Deme...
Mind alkalmatlan?
Hol lészen megállás?
Végül Ancsin után Jurácsik fog edzősködni? Vagy közben, Nagy Jenő? Nevetséges!
Lenne inkább önkritikusabb a vezetőség!

walakixo 2012.02.20. 15:59:46

Nem teljesen mindegy, hogy ki ül a Békéscsaba ellen a kispadon?
A mai Újpestnek szemernyi esélye sincs a Békéscsaba ellen. Akkor legalább lett volna egy apró indok rá...

sweeti 2012.02.23. 13:12:17

várom Grózer Anikó hozzáfűzni valóját.....
süti beállítások módosítása