A sok edzés nem volt hiábavaló

 2012.02.20. 13:56

A röplabdázók amatőr férfi Dunántúl-bajnokságának első tavaszi fordulóját rendezték Zalaegerszegen, ahol a házigazda ZTE RK mellett a Szombathely és az Ajka Team vett részt a küzdelmekben.

Az első tavaszi fordulóban a ZTE RK férfi együttese nyitásként nagyon jó játékkal legyőzte a nagy rivális Szombathelyt, majd a második találkozóján az Ajka Team ellen már a keret valamennyi tagja játéklehetőséget kapott. Az előkészületi meccseken és tornákon látott, főleg a végjátékban nyújtott bizonytalankodás szerencsére kezd a múlt ködébe veszni a zalaiaknál, s a javulás természetesen az elmúlt időszak edzésmunkájának is köszönhető. A nagy rutinnal rendelkező Szombathely ellen már-már magas szintű játékot is láthattak a nézők a csapattól, az Ajka ellen pedig felszabadultan játszottak a fiúk.

A forduló eredményei
ZTE RK ― Szombathely 3:1 (18, ―23, 19, 13)
ZTE RK ― Ajka Team 3:0 (13, 11, 9)
Szombathely ― Ajka Team 3:0 (22, 10, 21)

(forrás: Zalai Hírlap)

Címkék: megye röplabda regionális zte zalaegerszeg megyei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr524146110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása