Február 12-én, Tatabányán rendezték leány mini és gyermek korosztályos csapatok számára a II. Farsang Kupát. Miniben tíz, gyerekben nyolc csapat indult. Sajnos a déli országrészből a havazás miatt hét együttes visszamondta a részvételt az utolsó pillanatban. Ennek ellenére nagyon jó hangulatú torna kerekedett, izgalmas mérkőzésekkel.

Mini
1. Tatabánya Dózsa A, legjobb játékos: Nagy Andrea
2. Ajka Röpisuli A, Fekete Tamara
3. Ikrény, Tóth Laura
4. Báthory Általános Iskola, Veszprém
5. Óvárosi Általános Iskola, Tatabánya
6. Közgáz DSE A
7. Tatabánya Dózsa B
8. Közgáz DSE B
9. Tatabánya Bárdos László Gimnázium
10. Ajka Röpisuli B

Az elődöntőben az Ajka A és az Ikrény nagyon küzdelmes csatát vívott egymással. Meglepetésre 2:1-re alulmaradtak a kisalföldiek. Az Ikrény erős csapatnak számít Nyugat-Dunántúlon, mindenki döntős szereplést várt tőlük. A Tatabánya Dózsa A-csapata a veszprémiekkel játszotta a másik elődöntőt, és a házigazda végül 2:0-ra nyert, ahogyan a döntőben az ajkaiak ellen is. A tatabányaiak az egész tornát játszmaveszteség nélkül nyerték!

Gyerek
1. Sümeg, legjobb játékos: Kutasi Dzsenifer
2. Ikrény, Lőrincz Brigitta
3. Tatabánya Dózsa A, Kovács Ágnes
4. Tatabánya Sárberki Általános Iskola
5. RUNKIL SE
6. Szombathelyi Haladás VSE
7. Báthory Veszprém
8. Tatabánya Dózsa B

Gyerek korosztályban is nagyon szoros mérkőzések voltak, a Sümeg―Ikrény döntőn fej-fej mellett haladt a két együttes, a harmadik szett aranyponttal ért véget!

Tatabánya polgármestere, Schmidt Csaba zárta a tornát.

Címkék: tatabánya röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr904123789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása