Jutalomjáték a legjobbakkal

 2012.02.17. 15:29

Zsinórban tizenharmadszor szerepel a Magyar Kupa négyes döntőjében az NRK-Nyíregyháza. A szabolcsiak ― egyetlen NB II-es résztvevőként ― a pénteki elődöntőben a címvédő BSE-vel játszanak a Vasas angyalföldi csarnokában.

Az elmúlt években a nyíregyháziak is a hazai elithez tartoztak, anyagi gondok miatt azonban a második vonalba kényszerültek.

― Tisztes, becsületes helytállást, jó játékot remélek, ez az alapelvárás ― közölte Balázs István, az NRK edzője. ― Bízom abban, hogy megfelelő partnerei leszünk a három legjobbnak tartott magyar csapatnak, amelyből kettővel egészen biztosan találkozunk a hétvégén. Nyugodtan kijelenthető: számunkra jutalomfellépés a kupadöntő, riválisainkkal szemben mi csak nyerhetünk az ügyön. Ugyanakkor érzékelem a lányok elszántságát, noha ők is tudják, az esélyek nem mellettünk szólnak, talán lehet keresnivalónk.

Való igaz, a Nyíregyháza eddigi bravúros menetelése közben két első osztályú ellenfelet is kiejtett. Előbb a Kaposvár, majd a Miskolc volt az áldozat, és előzetesen erre sem sokan fogadtak volna.

― A kilátásokról elég talán annyit mondani: amíg mi ebben a bajnoki szezonban még nem játszottunk ötjátszmás bajnoki meccset, addig a BSE rangadókon edződött, sokkal több kiélezett mérkőzést játszott ― hívta fel a figyelmet egy árulkodó adatra Balázs István, akinek momentán Roma Flóra kézsérülése okozza a legfőbb fejtörést. Az ifjú center szereplése erősen kétséges.

Az NRK nem utazik haza, Budapesten tölti az éjszakákat.

(forrás: Szabolcs Online)

Címkék: nyíregyháza röplabda magyar kupa nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr364123995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása