A listavezetők sikere Gyulán

 2012.02.14. 15:02

Gyulán a Városi Sportcsarnok adott otthont a Békés Megyei Nyílt Amatőr Röplabda Bajnokság negyedik fordulójának. A polgármesteri hivatal és a Gyulai Szabadidő Sportklub által rendezett tornára a nőknél és a férfiaknál egyaránt hét csapat nevezett.

A résztvevők között ott volt az Arad és a Temesvár női-, illetve férficsapata is. A hölgyeknél két csoportban küzdöttek az együttesek. A döntőben a fiatal temesvári, és a megyei bajnokságot vezető békéscsabai Perpetuum Mobile csapatai jutottak, a meccset nagy küzdelemben a csabaiak nyerték. A harmadik helyért a gyomaendrődi Sánc SC és az Arad Pro Volei küzdött, végül a gyomaiak győztek.

A férfiaknál szintén két csoportban zajlottak az összecsapások. Békésből az első négybe csak a Sarkad DDR csapatának sikerült bejutnia, amely ha már ott volt a döntőben, a Temesvár ellen is diadalmaskodott, és megnyerte a gyulai fordulót. A bronzéremért a Szeged és az Arad Pro Volei egyesületei játszottak. Itt a végén a csongrádiak örülhettek. Az ötödik helyért a további megyei résztvevő Szarvas, és a házigazda Gyula csapata küzdött, a mérkőzést néhány ponttal a szarvasiak nyerték.

Békés Megyei Nyílt Amatőr Röplabda Bajnokság, 4. forduló (Gyula)

Nők:
1. Perpetuum Mobile (Békéscsaba), 2. Temesvár, 3. Sánc SC (Gyomaendrőd), 4. Arad Pro Volei, 5. Telekgerendás, 6. Sarkad, 7. BRSE-Petőfi (Békéscsaba)
Férfiak: 1. Sarkad DDR, 2. Temesvár, 3. Szeged, 4. Arad Pro Volei, 5. Szarvas, 6. Gyula, 7. Sarkad Ady-Bay Gimnázium

A megyei összetett verseny állása a 4. forduló után

Nők:
1. Perpetuum Mobile 80 pont, 2. Sánc SC és Szarvas 40-40 pont, 4. Telekgerendás 38 pont, 5. Rö-Pi-Pi 36 pont, 6. BRSE-Petőfi 26 pont, 7. Sarkad 18 pont
Férfiak: 1. Sarkad DDR 75 pont, 2. Szarvas 65 pont, 3 Gyula 34 pont, 4. Sarkad Ady 22 pont

Címkék: megye röplabda regionális békés megyei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr934104681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása