Kikapott a Vasas

 2012.02.09. 21:49

A Vasas-Óbuda-Hofeka hazai pályán 3:2-re kikapott az osztrák Linztől a női Közép-európai Liga alapszakaszának 21. fordulójában. A meccs statisztikája ide kattintva megtekinthető! Ez volt a magyar csapat 11. veresége a nemzetközi sorozatban.

A Vasas vasárnap a 19. forduló keretében a szlovén OK Calcit Kamnik együttesét fogadja az újpesti Tungsram Sportcsarnokban, majd idegenben, a horvát Rijeka, valamint a Vukovár otthonában zárja az alapszakaszt.

Közép-európai Liga, nők, alapszakasz, 21. forduló
Vasas-Óbuda-Hofeka ― ASKÖ Linz/Steg (osztrák) 2:3 (23, ―24, 19, ―21, ―8)

Címkék: röplabda vasas közép európai liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr464085639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walakixo 2012.02.09. 23:42:59

Nem én vagyok az edző, lehet nem is értek a röplabdához, de árulja már el valaki, hogy miért kell a kezdő hatossal állandóan végigjátszani a mérkőzéseket? A vak is láthatta, hogy Orsi nem találta a helyét, szerintem túlizgulta a meccset. Miért nem lehetett a helyén kipróbálni Takács Bernit? Miért nem lehetett Laurát játszatni Borsos Lili helyett? Talán lett volna mezőnymunka is...
Nagyon egysíkú volt a Vasas játéka, ha ők alkották az első sort. Vagy Vivi kapta a labdát vagy a hátsó sort üttették (ketten EGYÜTT max 10 labdát kaptak az 5 szett alatt) Persze, hogy az 5. szettre elfáradtak a húzóemberek mind koncentrálásban, mind fizikailag. Lássuk be: A Vasas pofozógép a MEVZÁban. Miért nem lehet meccshelyzetben kipróbálni a fiatalokat, hogy lássák, mire képesek élesben? Ennek a magyar bajnokságban vennék hasznát, ha véletlenül megsérül valaki, akkor lehet tudni, hogy kire számíthatnak, kit lehet bedobni a mély vízbe...
süti beállítások módosítása