A hunvolley.blog birtokába jutott hivatalos levelezés tanúsága szerint a szövetség a mai napon (február 7.) felszólította a Budapest Sport Egyesületet, hogy hitelt érdemlően igazolja, hogy a közte és Szombathelyi Szandra között létrejött munkaszerződésben rögzített díjazását a munkavállalónak maradéktalanul ― a szerződés és a jogszabályok alapján ― megfizette!

Ez a megadott határidőig nem történt (nem is történhetett) meg, így a szövetség kisvártatva már azt hozta a két klub képviselőinek tudomására, hogy a játékos átigazolási kérelmet a Nyilvántartási és Átigazolási Bizottság aláírta, így a szövetség ettől a naptól Szombathelyi Szandrát a Békéscsabai RSE igazolt sportolójának tekinti!

Az átigazolási kérelmet a Nyilvántartási és Átigazolási Bizottság az alábbiak figyelembevételével bírálta el: Szombathelyi Szandra 2012. január 25-i dátummal keltezett felmondását a Budapest SE nem fogadta el, emiatt az MRSZ felkérte a klubot, hogy cáfolja a felmondás indokaként megfogalmazottakat. Az egyesület február 7-ig nem tudott hitelt érdemlően olyan dokumentumokat bemutatni, amelyek cáfolnák Szombathelyi Szandra felmondásának indokát, így az átigazoló lapon tett nyilatkozat alapján ― amely szerint a játékos nem  rendelkezik  érvényes  szerződéssel  ― járt el a Nyilvántartási és Átigazolási Bizottság.

A hivatalos levél végén az is szerepel, hogy amennyiben valamely érintett fél az átigazolási határozattal nem ért egyet, fellebbezéssel élhet a szövetség elnökségéhez.

Nagyon reméljük, hogy marad a happy end, és végre lezárul ez az átigazolási hercehurca, amelynek további részleteit így nem kell nyilvánosságra hoznunk...

Címkék: békéscsaba röplabda szombathelyi bse brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr724076961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása