Megint útra kelnek a sümegiek

 2012.02.03. 10:24

Újra idegenben lép pályára a Sümegi RE a férfi NB I alapszakaszában. A bakonyiak ezúttal a bajnoki ezüstérmes Kecskemét otthonába látogatnak, a mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik.

A Sümeg az alapszakasz végeztével szinte biztosan a kilencedik helyen végez, miután elvileg a hátralévő fordulókban már nem tud pontot szerezni rangos riválisai ellen. Előbb ugyanis Kecskemétre utazik, majd a Dunaferr otthonában kell pályára lépnie. A papírforma szerint mindkét meccsen az esélytelen nyugalmával röplabdázhat majd a bakonyi együttes.

― Örömmel mondhatom, hogy az elmúlt héten a bajnoki címvédő Kaposvár otthonában igen jól vizsgáztak a mélyvízbe dobott fiatalok. Remélem, szombaton Kecskeméten is hasonlóan jól szerepelnek, és minél előbb stabilan beépülnek a csapatba ― magyarázta Gőczi István, a Sümeg szakvezetője.

A tréner elmondta, a héten a keddi edzést igen foghíjas társaságnak tudta megtartani, Gőczi Roland, Bedőcs Gergely, Cziczó Gábor, Puspán Balázs és Németh Ervin is hiányzott az alapemberek közül.

― Talán a meccsen már teljes létszámban leszünk, mert bár a papírforma nem mellettünk szól, azért jó volna minél szorosabb eredményt elérni. Bízom benne, az időjárás sem gátol meg minket abban, hogy szombaton elutazzunk Kecskemétre ― mondta Gőczi.

A kecskemétiek az utolsó meccsüket játsszák szombaton, hiszen a jövő hétvégén szabadnaposak lesznek. A tízcsapatos tabella második helyén álló alföldieknek nem jelenthet különösebb akadályt az utolsóelőtti vendégek legyőzése.

― Egyértelműen mi vagyunk a meccs esélyesei, és remélem, hogy nyerünk is ― mondta Gyurkó Sándor, a Kecskemét edzője, akinek csapata a Sümeg elleni találkozó után legközelebb február 18-án lép pályára tétmeccsen. A Magyar Kupa elődöntőjében játszanak a Dunaferr-rel. ― Addig mindenképpen szeretnék edzőmeccset játszani egy komolyabb csapat ellen. Szerbiában és Ausztriában keresgélünk ellenfelet, jövő hétvégén, vagy az azt követő hét elején kellene játszanunk. Most lezártunk egy keményebb időszakot, a jövőben inkább játékosabb lesz a felkészülésünk.

A Kazincbarcika elleni Magyar Kupa-találkozón derékhúzódást szenvedett Szappanos Máté ugrása még nem tökéletes, így a Sümeg elleni mérkőzésen liberóként fog szerepelni.

― A Magyar Kupa négyes döntője után Máté kap egy hét pihenőt, mert úgy gondolom, legfőképp ez segítene rajta. Addig óvjuk, de mindezt megpróbáljuk úgy, hogy közben a csapatunk hasznára is legyen ― közölte Gyurkó Sándor.

(forrás: Veszprém megyei Napló, Petőfi Népe)

Címkék: bajnokság kecskemét röplabda nb1 sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr724057655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása