A Kaposvár otthonában szerepelnek pénteken délután az Albrecht-Miskolci VSC-MISI röplabdázói a női NB I alapszakaszának 21. fordulójában. A borsodiak már csütörtökön elindulnak a somogyi megyeszékhely felé.

― Csütörtökön délután három órától még edzettünk, majd utána buszba ültünk, hiszen a hosszú utat nem vállalhattuk a találkozó napján ― mondta Toma Sándor, a Miskolc edzője. ― Már csak azért sem mehettünk pénteken, mert duplafordulónk lesz, és már hajnalodni fog szombaton, mire Kaposvárról visszaérkezünk. Azt elárulom, hogy a péntek délelőttöt nem heverészéssel töltjük, rövid átmozgatást tervezek: lesz futás, gimnasztika, sőt egy kis hófoci is!

Az MVSC hazai pályán megverte a Kaposvárt, amely jelenleg a nyolcadik helyen áll a táblázaton.

― Vendéglátónk számára nagyon fontos a találkozó ― folytatta Toma Sándor. ― A somogyiak a TF együttesével vannak nagy versenyben azért, hogy bekerüljenek a felsőházba. Az alapszakasz végén szétválik a mezőny, külön-külön folytatja az első nyolc, valamint az alsóház öt csapata. A BITT egy esetleges győzelemmel sem mehet biztosra, ebben az esetben is figyelnie kell a TF eredményére. Nekünk negyven pontunk van, az ötödik helyen állunk, és szeretnénk a negyedik pozíciót megkaparintani. Úgy gondolom, hogy játéktudásunk ismeretében ez lenne a reális helyezés számunkra.

A szakvezető a találkozón azt kéri a játékosaitól, hogy határozott kiállással kezdjenek, önmagukért küzdjenek a hajtós Kaposvár ellen, amely sokat fiatalodott és jól mezőnyözik.

― Játékosaink közül Kovács Edina és Szabó Barbara sok ütéssel dolgozott legutóbb, most ugyanezt kérem tőlük ― jegyezte meg Toma Sándor. ― A centerektől, Szajkó Tímeától és Leidgeb Noémitől stabilitást várok, a feladóposzton Rédei Liána és Kiss Vivien adhat fazont a csapatnak, míg liberóként Nagy Zsanettől várom a határozottságot. Öröm ebben a hidegben és influenzás időszakban, hogy mindenki egészséges, így senkit nem kell nélkülöznöm.

Ezen a találkozón már leülhet a kispadra Toma Sándor, akit a december 14-én rendezett NRK-Nyíregyháza ― Miskolc Magyar Kupa-meccsen tanúsított magatartásáért kiállítottak, majd eltiltottak. A szövetség fegyelmi bizottsága két-két felnőtt- és juniormérkőzésre űzte a lelátóra, büntetése azonban a múlt héten már letelt.

A Kaposvár―Miskolc mérkőzés élőképes közvetítése ide kattintva látható!

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc kaposvár röplabda nb1 bitt mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr474051307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása