A hétvégi duplafordulóval befejeződik a női NB I alapszakasza. A Veszprémi Egyetemi SC pénteken az Újpestet fogadja, vasárnap pedig Gödöllőre utazik.

Az UTE-val szemben jó emlékeket őriz a VESC, hiszen az odavágón óriási bravúrral idegenben nyert 3:2-re.

― Nagyon nehéz lesz megismételni azt a sikert ― vélekedett Katona Péter, a Veszprém edzője. ― Jól tudjuk, hogy az UTE fokozott erővel készül ellenünk a visszavágás reményében. Az egy pont megszerzése már csúcs volna számunkra, de persze ez nem jelenti azt, hogy ne próbálnánk meg legyőzni az ősszel a nemzetközi kupában is érdekelt riválisunkat.

A tréner elmondta, továbbra sem egészséges a keret minden tagja, hiszen ezúttal Földesi Nóra hagyott ki edzéseket lázas betegség miatt. Az viszont mindenképpen örömteli, hogy Tobak Eszter térde és keze is rendbe jött.

A pénteki bajnoki 17.30 órakor kezdődik, majd vasárnap Gödöllőn fejezi be az alapszakaszt a VESC. A házigazdáról tudni érdemes, hogy rendkívül kiegyensúlyozott együttes, jelenleg a tabella második helyét foglalja el, és eddig mindössze háromszor szenvedett vereséget.

― Az esélyek nem mellettünk szólnak most sem. Nagyon nehéz motiválni a csapatot, ha tudjuk, egyértelműek az erőviszonyok. Várjuk a szünetet, hogy erőt tudjunk gyűjteni a velünk egy kategóriájú csapatok elleni rájátszásához ― mondta Katona Péter.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr104050411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása