Az esélytelenek nyugalmával látogat a bajnoki címvédő Kaposvár otthonába a Sümegi RE a férfi NB I alapszakaszának huszadik fordulójában. A meccs szombaton 12 órakor kezdődik!

Az esélytelen nyugalmával utazhat a Sümeg következő erőpróbájára. Aktuális ellenfele ugyanis a bajnoki címvédő, ráadásul a kaposváriak rendkívül magabiztosak.

― Szokatlan időpontban rendezik meg a mérkőzést, tehát viszonylag korán kell indulnunk. Azonban az mindenképpen jó hír, hogy teher nélkül, felszabadultan röplabdázhatunk ― magyarázta Gőczi István, a Sümeg edzője. ― Sajnos Cziczó Gábor családi okok miatt nem tarthat velünk. Jó hír viszont, hogy Lakics Bence teljesen felépült.

Gőczi István hozzátette: szeretne néhány fiatalnak is lehetőséget adni, Molnár Péter liberóposzton, Madár Máté ütőként kaphat szerepet. Rajtuk kívül a két 15 éves tehetség, Bogdán Tamás és Nagy Péter is kispadra ülhet. Elmondta, ez egy jó alkalom lesz arra is, hogy a csapatot újabb felállásban is kipróbálja, hiszen a héten bizonyossá vált, hogy a továbbiakban nem számíthat a két zalaegerszegi játékosra, Horváth Csabára és Gerencsér Gáborra.

(forrás: Veszprém megyei Napló)
 

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr843905684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása