Élcsapatok vidám vasárnapja

 2012.01.27. 17:23

Bombameglepetés lenne, ha a női NB I élcsapatai nem nyugodt, vidám, győzedelmes hétvégét zárnának, hiszen a BSE, a Gödöllő, a Békéscsaba és az Újpest is hazai pályán intézheti el szerényebb ellenfelét. A Miskolcnak már korántsem lesz ilyen könnyű dolga a huszadik fordulóban, az igazi rangadót pedig ezúttal a két sereghajtó, a Tatabánya és a Palota csatája szolgáltatja! Előzetes!

NB I, nők, alapszakasz, 20. forduló

BÉKÉSCSABAI RSE — BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM

(január 29. vasárnap, 16 óra)
Sérülések és betegségek nehezítik a sokáig ragyogóan menetelő viharsarkiak dolgát, és nyilván a közelmúlt kudarcai is nyomot hagytak a csapaton. Éppen jókor jön a Kaposvár vendégszereplése, amely önbizalomnövelő békéscsabai sikert ígér.

Tippünk 3:0

TATABÁNYAI VOLÁN SE — PALOTA RSC

(január 29. vasárnap, 16 óra)
Kiesési szuperrangadó! Mindkét csapatnak egy győzelme és három pontja van. A Tatabánya éppen Rákospalotán győzött, a fővárosiak viszont új edzőjük, Nyári Sándor érkezése óta láthatóan magukra találtak és elindultak pontgyűjtő hadjáratukra! A Volán otthonában, a Bárdos László Gimnáziumban minden bizonnyal a legerősebb összeállításban léphetnek pályára, és a tét nagyságával is tisztában vannak. Az alsóházi rájátszás végén az utolsó helyezett kiesik az NB II-be, ez a meccs tehát kiemelt fontossággal bír mindkét együttes számára, ha sorsdöntőnek még nem is neveznénk...

Tippünk 1:3

TFSE-KRA — ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI

(január 29. vasárnap, 17 óra)
Hazai pályán több nagy győzelmet is aratott már az alapszakasz során a Miskolc, de idegenben nem nagyon megy az együttesnek. Az aktuális riválist tilos félvállról venni, hiszen három körrel a bajnokság első fázisának zárása előtt úgy tűnik, hogy ott lesz a felsőházban! A TF-től a legutóbbi fordulóban, Palotán látottaknál több kell, de ebben a párosításban bőven benne van a meglepetés lehetősége!
A miskolci edző, Toma Sándor véleményét ide kattintva elolvashatják!

Tippünk 2:3

TEVA-GÖDÖLLŐI RC — BUDAI XI SE

(január 29. vasárnap, 17 óra)
A budaiak legutóbb az Újpest ellen folytatták a játszmagyűjtögetést. Annak idején a gödöllőiek dolgát is megnehezítették az NB I-es meccsen, aztán a Magyar Kupa-párharcuk mindkét meccsét simán nyerte a bajnoki tabella jelenlegi második helyezettje. A győztes kiléte nem kérdés, de ha a vendégek ismét a rájuk jellemző remek hozzáállással érkeznek, élvezetes, színvonalas, szoros röplabda kerekedhet a partiból! Bajáriné Pesti Anikó biztosan nem játszik még, hiszen csak most kezdte újra az edzéseket, pedig a hazai keretnek két hiányzója is van: Szűcs Zsuzsanna részleges oldalszalag-szakadást szenvedett, ...

Tippünk 3:1

BUDAPEST SE-FKF ZRT. — VESZPRÉMI EGYETEMI SC

(január 29. vasárnap, 17 óra)
Bár a veszprémiek a Tatabánya ellen megszakították kéthónapos nyeretlenségüket, ez nem az a meccs, amelyben benne van a meglepetés.

Tippünk 3:0

ÚJPESTI TE — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(január 29. vasárnap, 17 óra)
Volt már olyan, hogy az újpestieknek meggyűlt a bajuk az aktuális ellenféllel egy papírforma-meccsen, de olyan is volt, hogy könyörtelenül lebombázták a riválist egy rangadógyanús találkozón. A szolnokiak ott vannak közvetlenül az UTE mögött a tabellán, ennek ellenére a fővárosiak is kellenek ahhoz, hogy ebből szoros meccs legyen...

Tippünk 3:1

Közép-európai Liga, nők, alapszakasz, 14. forduló

SVS POST SCHWECHAT (osztrák) — Vasas-Óbuda-Hofeka

(január 29. vasárnap, 17 óra 30 perc)
A Vasas végre kivágta a rezet, és a horvát Rijeka csütörtöki legyőzésével megvillantott valamit valós erényeiből! Ez a Magyar Kupa négyes döntő előtt mindenképpen pozitív jel az óbudaiak számára. Más kérdés, hogy az osztrák bajnok otthonában még így sincs sok esélye a magyar együttesnek, hiszen a bécsiek otthon eddig ötből ötször győztek, míg a Vasas idegenben ötből ötször vesztett, ráadásul sérülés miatt nélkülözni kénytelen Sándor Renátát.

Tippünk 3:0

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr533907423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása