A nyíregyházi Zay Anna Gimnázium tornacsarnoka adott otthont a VI. korcsoportos diákolimpia leány területi döntőjének, amelyen a házigazda mellett további három együttes szerepelt.

A Zay-s lányok először a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokot, majd a jó játékerőt képviselő Békéscsabát gyűrték le izgalmas csatában, több mint kétórás küzdelmet követően (3:2). A két győzelemnek köszönhetőem a nyírségi intézmény az országos fináléba folytathatja szereplését.

A 7. csoport végeredménye
1. Zay Anna Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Kollégium, Nyíregyháza (edző: Filetóthné Kazár Katalin, Moravszki Gyuláné, Moravszki Gyula)
2. Békéscsabai Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény (edző: Benkőné Petri Szilvia)
3. Fáy András Görög Katolikus Közgazdasági Szakközépiskola, Miskolc (edző: Ajtay Lászlóné)
4. Verseghy Ferenc Gimnázium, Szolnok (edző: Demeter Petra)

A nyíregyházi csapat tagjai: Ilyés Bettina, Berényi Eszter, Poór Alexandra, Hankóczki Henrietta, Kékesi Nikolett, Szabó Anna, Szarka Anett, Karácsony Melinda, Färber Fruzsina

A többi csoport végeredménye ide kattintva megtekinthető!

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda diákolimpia utánpótlás zay

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr743752257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása