Már annak is örülni kell, hogy végre teljes fordulót rendeznek a férfi NB I alapszakaszában. Korábban egy, a Nyíregyháza kizárása óta viszont két szabadnapos szokott lenni körönként, ezúttal viszont éppen a szabolcsiak pihennének, így a jelenleg versenyben lévők közül minden együttes pályára lép szombaton, illetve vasárnap! Nem is akármilyen csaták elé nézünk! Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 19. forduló

DÁGI KSE — VEGYÉSZ RC-KAZINBARCIKA

(január 21. szombat, 16 óra)
Rögtön itt az egyik legnagyobb rangadó! Hogy Dágon pokoli nehéz nyerni, azt évek óta tudjuk, ebben a szezonban például a MAFC és a Dunaferr bukott nagyot a kitelepülés csarnokában. A Kazincbarcika is 3:1-re kikapott a közelmúltban, de az egy Magyar Kupa-visszavágó volt, ahol az első szett megnyerése már a továbbjutást jelentette a borsodiaknak. A Dunaferr ellen győzni tudott a Vegyész, a Kecskeméttől viszont csúnyán kikapott odahaza. A Dág jó formában van, hiszen pontot szerzett Dunaújvárosban, mindezek alapján nagy meccsre van kilátás!

Tippünk 3:2

SÜMEGI RE — DEBRECENI EAC

(január 21. szombat, 17 óra)
A MAFC megszorongatása és a Szolnok legyőzése után váratlan és nagy zakóba szaladt bele a Sümeg, méghozzá egy közvetlen rivális, a Csepel otthonában! Ennyit számítana a menesztett edző, Fehér Tibor személye?! Hazai pályán az újra nyeretlen sereghajtó Debrecen ellen illene győzni, hiszen ez a legújabb helyi kezdeményezés, a röplabdafarsang fénypontja!

Tippünk 3:1

CSEPEL — KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE

(január 21. szombat, 17 óra)
A hazaiak a csütörtöki, pécsi túra és kupameccs után szombaton nem fognak megszakadni az eleve sokkal esélyesebb alföldiek ellen. Lehet, hogy megint a csepeli junior játszik?!

Tippünk 0:3

MAFC-BME-MAPEI — DUNAFERR SE

(január 22. vasárnap, 16 óra)
Szinte összenőtt a közelmúltban ez a két csapat! A kupában a dunaújvárosiak nagyon simán és magabiztosan nyertek 3:0-ra Káposztásmegyeren. A visszavágón ugyan a fővárosiak győztek 3:2-re, de a szükséges egy szett behúzása után a fiatalok kerültek pályára a Dunaferrnél. Most jön egy rendkívül fontos bajnoki, amelyen még akkor is az újvárosiak az esélyesek, ha idegenben szerepelnek.

Tippünk 2:3

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI — FINO-KAPOSVÁR

(január 22. vasárnap, 17 óra)
Eléggé hangulatcsapat a Szolnok, hiszen ha elkapja a fonalat, jó meccsre képes szinte bármelyik rivális ellen, ha viszont ballábbal kenek fel a játékosok, senki ellen nincsenek biztonságban. Nos, a veretlen éllovas dolgát valószínűleg nem tudják megnehezíteni, de ha alaposan belehúznak, elégedetten jöhetnek le a pályáról, és elkerülhetik a nagy verést.

Tippünk 0:3

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr483593759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása