Sima sikerrel melegített a Pécs

 2012.01.16. 13:19

A Csepel elleni Magyar Kupa-negyeddöntőre készülő Pécsi TE-PEAC MSB hazai pályán 3:0-ra győzött a győri Széchenyi ellen a férfi NB II alapszakaszának 11. fordulójában.

A győri csapat ezen a napon nem játszott jól, így a teljes keretét felvonultató PEAC-nak nem volt nehéz dolga. A hazaiakon is látszott, hogy másfél hónapja nem játszottak tétmérkőzést, de az első játszma közepétől egyértelmű volt a győzelmük. Mind a tizenhárom játékos pályára léphetett, a cserék ezen a mérkőzésen többnyire jól helyettesítették a kezdőjátékosokat. Január 19-én kupameccset játszik a PEAC hazai pályán, a Győr elleni mérkőzés a bajnoki pontok begyűjtésén túl jó felkészülési lehetőség is volt erre a rangadóra.

― Az összes játékosomnak lehetőséget adva is biztosan nyertünk, de a hétközi kupameccsen ennél jobb játékra lesz szükség ― nyilatkozta a lefújás után Gyöngyösi Zoltán, a Pécs játékos-edzője.

NB II, férfiak, alapszakasz, 11. forduló
Pécsi TE-PEAC MSB ― Széchenyi ESE-Győr 3:0 (17, 19, 17)

Címkék: pécs győr röplabda széchenyi pte nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr663555054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása