A Dág ismét megpróbálhatja...

 2012.01.14. 08:34

A kistelepülés csarnokában rettenetesen nehéz nyerni, de az idegenbeli nagy bravúrral már régóta adós a Dág, pedig Kaposváron és Kecskeméten is csak nagyon kevés hiányzott a részsikerhez! Vajon a férfi NB I alapszakaszának vasárnapi, 18. fordulójában, a Dunaferr ellen összejön? Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 18. forduló

DUNAFERR SE ― DÁGI KSE

(január 15. vasárnap, 16 óra)
Elgondolkodtató... Utazásból alaposan kijut mindkét csapatnak mostanában, de az újvárosiakban több a kilométer és a játékperc is. Jó formában van a Dunaferr, és ezúttal hazai pályán játszhat, úgyhogy nem fog hibázni, és visszavág a Dágnak az idegenben elszenvedett vereségért.

Tippünk 3:1

KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE ― MAFC-BME-MAPEI

(január 15. vasárnap, 17 óra)
Magához tért a MAFC a hétközi bágyatag állapotból, és a Kaposvár ellen ismét jól játszott. Igen ám, de Kecskemétre nem nyerni járnak a vendégcsapatok, a Dágnak sem sikerült meglepetést okoznia. Bár Szappanos Máté még mindig sérült, Csoma Krisztián már játszott, így egyértelmű esélyes az alföldi együttes!

Tippünk 3:1

FINO-KAPOSVÁR ― CSEPEL

(január 15. vasárnap, 17 óra)
A Csepel pénteken és szombaton is alsóházi rangadót játszik/játszott, ezért a bajnokcsapat otthonában, egy eleve esélytelen meccsen nyilván nem fog megszakadni, pláne, hogy egy rendkívül fontos Magyar Kupa-meccs előtt áll...

Tippünk 3:0

DEBRECENI EAC ― SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(január 15. vasárnap, 18 óra)
Jobb a Szolnok, de otthon harapni fog a Debrecen, nehogy már (papíron) nyeretlenül fejezze be az alapszakaszt...

Tippünk 1:3

Szabadnapos: Sümeg, Kazincbarcika

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr463544686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása