Az ország számos pontjáról érkeztek csapatok a hagyományos Borsos Miklós leány mini röplabdakupára, ahol a veszprémi Báthory iskola az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

Tizenöt alakulat részvételével rendezték meg a Borsos Miklós leány mini röplabdakupát, ahol Veszprém megyét összesen nyolc együttes képviselte. A tornát meggyőző teljesítménnyel a tatabányai Dózsa iskola nyerte, a Pankasz előtt. A harmadik helyezés a veszprémi Báthory iskola csapatáé lett, Bácskai Sándorné edző vezetésével. A csapatból a legjobb játékosnak járó különdíjat Heizler Ivett érdemelte ki. Negyedikként zárt a sümegi Ramasetter iskola A-csapata. Tőlük Adorján Réka vehetett át teljesítményéért elismerést.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: röplabda utánpótlás ajka

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr283540439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása