A női NB I alapszakaszának 17. fordulójában az Albrecht-Miskolci VSC-MISI az Újpesti TE csapatát fogadja, pénteken 17 órától. A házigazdák esélyeit csökkenti, hogy ezen a héten meglehetősen foghíjas kerettel edzettek.

Toma Sándor, a borsodiak edzője az esélylatolgatás előtt a múlt heti találkozóra pillantott vissza.

― A BSE elleni fellépésünk sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük, ahogy szerettük volna ― mondta a tréner. ― Jó meccset játszottunk, ezzel nem is volt baj, de a támadásainkat sajnos jól védekezték ki a fővárosiak, akik blokkban is nagyon felkészültek voltak. Nekünk akadtak fellángolásaink, de az alapvető hibáink miatt riválisunk végül felőrölt minket.

A szakember elmondta: pénteken délután hazai környezetben javítaniuk kell!

― Ezúttal sikeresebb mérkőzésre számítok, mint az előző fordulóban ― hangsúlyozta Toma Sándor. ― Heti munkánkat nehezítette, hogy négy játékosunknak, Oláh Csillának, Rédei Liánának, Csarkó Edinának és Szabó Barbarának egyetemi elfoglaltsága volt, míg Leidgeb Noémi lábsérülése miatt nem százszázalékos, ő valószínűleg pályára sem lép az Újpest ellen. Az összecsapást ilyen előjelekkel kezdjük. A fővárosiak volt válogatottakkal vonulnak fel, de úgy gondolom, hogy hamarabb elfáradnak, mint mi, mivel idősebb sportolókkal rendelkeznek. Az Újpest mögöttünk helyezkedik el a táblázaton, így bizonyára mindent elkövet majd a győzelemért annak érdekében, hogy megközelítsen minket. A várhatóan színvonalas, érdekes, változatos és látványos összecsapást a pillanatnyi forma dönti majd el.

A miskolciak számára azért is fontos lehet a pénteki összecsapás, mert győzelem esetén leszakíthatják a nyomukban loholó vetélytársukat! Az már most borítékolható, hogy mind a két fél hatalmas erőbedobással veti magát a küzdelembe.

― Nekünk elsősorban a hazai mérkőzéseken kell megszerezni a bajnoki pontokat ― latolgatta az esélyeket Toma Sándor. ― Két dolog mellettünk szól: szurkolóink buzdítása, valamint a kisméretű terem. Ezek a tényezők azonban nem elegendőek a győzelemhez. Ahhoz nagyon jó, egységes csapatjáték szükséges, és az, hogy valamennyi játékos kihozza magából a maximumot. Felszabadultan, kellő önbizalommal kell pályára lépni, akkor nem lehet baj.

(forrás: Borsod Online, minap.hu)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr863540461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása