Nem éppen tökéletes játékkal, de három sima játszmában győzött hazai pályán a Vasas-Óbuda-Hofeka a Tatabányai Volán SE ellen a női Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Nem volt ott a pályán Dékány Bernadett, a Vasas szélsőütője kisebb sérüléssel bajlódik. Helyén a szokásoknak megfelelően Stefanik Orsolya kezdett. Az első játszma első fele igencsak szorosra sikeredett, a tatabányaiak többször is vezettek, 11:11-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, erősen látszott a fővárosiakon, hogy három hete nem játszottak meccset. Ekkor aztán váltott a Vasas, és néhány jó nyitással és pontos támadás-befejezéssel lezárta a szettet (1:0).

A második játszmára is maradt a hazai kezdőhatos a pályán, a felvonás felénél érkezett csak Milovits Júlia helyére Gudmann Csilla, de a cserének érdemi jelentősége nem volt, hiszen sokkal jobb volt a Vasas, mint ellenfele. A harmadik etapra jöttek a juniorok, Gubicza Laura, Borsos Lili, Takács Bernadett és Fábián Fanny is tovább gyarapíthatta felnőtt meccseinek számát. A játszma felénél pedig Jókay Zoltán még azt is megtehette, hogy Sándor Renáta helyére szélsőütőnek beküldte Miklai Zsanettet, hogy ott is gyakoroljon egy kicsit. A végig álmoskás, hangulattalan találkozót végül hatvan perc alatt sikerült abszolválnia a Vasasnak, amely néhány szép jelenettől eltekintve nem volt nagy küzdelemre késztetve.

Magyar Kupa, nők negyeddöntő, 1. mérkőzés

Vasas-Óbuda-Hofeka ― Tatabányai Volán SE 3:0 (14, 9, 13)

(forrás: vasasvolley.hu)

Címkék: volán tatabánya röplabda magyar kupa vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr153536630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása