Egerben rendezték a napokban a leány Országos Ifjúsági Kupa elődöntőjének első fordulóját. A Torma Ágnes nevével fémjelzett sorozatban erős ellenfelekkel került szembe az Egri Városi Sportiskola együttese.

A Neumann Iskola tornatermében a hevesiek az Újpesttel és a Békéscsabával játszottak körmérkőzéses minitornát. A viharsarkiak és a fővárosiak is tagjai voltak egy évvel ezelőtt az országos finálénak. Sok jót nem tartogatott a hazaiak számára a nyitó kör, hiszen az Újpesttől 3:1, a Békéscsabától pedig 3:0 arányú vereséget szenvedtek. A 1994. január 1 után született röplabdázók számára kiírt sorozatban az egriek esélyei minimálisra csökkentek, ami a döntőben való részvételt jelenti. Lépéshátrányba kerültek az ellenfelekkel szemben, bravúr kell ahhoz, hogy beverekedjék magukat a legjobb hat közé. A következő fordulónak január 28-án Békéscsaba ad otthont.

Az egriek ellenfelei az NB I-ben szereplő felnőtt csapatok fiataljai voltak, akik juniorcsapatokban szerepelnek, de van közöttük olyan játékos is, aki a felnőttek között edződik. A magassági fölényt nem tudták ellensúlyozni a hazaiak, így a meglepetés elmaradt.

Torma Ágnes Országos Ifjúsági Kupa, E1-csoport, 1. forduló
Eger, Neumann Gimnázium
Egri VSI ― Újpesti TE 1:3
Újpesti TE ― Békéscsabai RSE 1:3
Békéscsabai RSE ― Egri VSI 3:0

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger ifjúsági röplabda utánpótlás oik

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr723538222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása