Az emlékezetes Magyar Kupa-negyeddöntő után ezúttal edzőmérkőzésen találkozott az Albrecht-Miskolci VSC-MISI és az NRK-Nyíregyháza. A borsodi és a szabolcsi együttes összecsapását ezúttal 3:1-re a miskolciak nyerték. A nyírségiek két játékosa is hiányzott a meccsről.

Ilyés Bettina megfázással bajlódik, míg Hengsperget Anna a serdülőválogatott szlovéniai túráján egy balszerencsés mozdulat következtében enyhe agyrázkódást szenvedett. A két ünnep között rendezett maribori tornán bevetett tizennégy éves reménység így pihenésre ítéltetett.

Egyébiránt Balázs István edző együttese már a január 15-én esedékes bajnoki folytatásra hangol. Az NRK a tabella éléről várja a szezon második felét, és nem mellesleg a kupasorozat négyes döntőjében is érdekelt lesz.

(forrás: Szabolcs Online)

Címkék: miskolc nyíregyháza röplabda mvsc nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr73526088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szurkoló1 2012.01.07. 15:31:27

Az információhoz hozzátartozik, hogy Miskolc csapatából is hiányzott két alapember, Szabó Barbara és Leidgeb Noémi.
süti beállítások módosítása