December 28-án rendezték Sümegen a három évvel ezelőtt tragikus autóbalesetben elhunyt fiatal sümegi röplabdás emlékére a Simonyai János-emléktornát, mini korosztályú fiúcsapatok részére. Hat alakulat nevezett és vett részt a versenyen, amelyen két csoportban körmérkőzéseket játszottak.

A keresztjátékban, és utána a helyosztókon a Pécs csapata a Sümeg B ellen szerezte meg az ötödik helyezést. A bronzmérkőzésen a Szombathely 2:1-re legyőzte a Dabronc B-csapatát, míg a döntőben a Dabronc A magabiztos játékkal utasította maga mögé a házigazda Sümeg A-t, és ezzel megnyerte a tornát.

Örömteli, hogy a mérkőzéseket jelentős számú nézőközönség előtt játszhatták a csapatok, fergeteges hangulatban, a Tatár Mihály Sportcsarnokban. Könnyű jó hangulatú versenyt rendezni ott, ahol az emberek szeretik a röplabdát, és öröm részt venni ilyen színvonalú rendezvényeken, amely a szervező, Kaposi Józsefné munkáját dicséri!

Simonyai János-emlékverseny
1. Dabronc A
2. Sümeg A
3. Szombathely
4. Dabronc B
5. Pécs
6. Sümeg B

A dabronci csapatot alkották (A és B): Illés Tamás, Szabó Bence, Bujtor Kevin, Vass Csaba, Nagy Norbert, Óhidi Roland, Sebestyén Olivér, Laczi Dominik, Szabó Bálint, Kocsis Zoltán és Simonyai Milán, edző: Badacsonyi Győző

A dabronci csapatból a torna legjobb játékosának járó különdíjat kapott Szabó Bence.

Címkék: mini röplabda sümeg utánpótlás dabronc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr513503495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása