Volt játékosok és klubvezetők, számos vendég, és a mai csapat tagjai jelentek meg az újvidéki Vojvodina Röplabdaklub születésnapi ünnepségén. A fennállása 65. évét ünneplő egyesület ez alkalomból monográfiát adott ki, amely minden elérhető adatot tartalmaz a sikeres múltból, és amelynek gerincét a 13 országos bajnoki cím, a 12 kupa, és a 4 európai elődöntő képezi.

Hihetetlenül hangzik az adat, hogy a Vojvodina minden harmadik röplabdázója nyert országos bajnoki címet vagy kupát, és minden ötödik tagja volt az országos válogatottnak a felnőtt vagy a korosztályos mezőnyben. Az ünnepségen jelen volt Aleksandar Boricic, a szerb szövetség elnöke, aki a múlt század hetvenes éveiben maga is válogatott játékos volt, s kifejezte reményét, hogy a szerb röplabda javát szolgálva a Vojvodina továbbra is szervezett és sikeres lesz, világszerte pedig ezentúl is az egyik leghíresebb és legsikeresebb nevelőklub hírében marad, amely számos nagy nevet adott a sportágnak.

(forrás: magyarszo.com)

Címkék: szerb szerbia röplabda újvidék vojvodina

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr123502771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása