Az olasz Acqua Paradiso Monza Brianza 3:0-ra győzött a svájci Seat Volley Näfels otthonában a férfi CEV Kupa második fordulójának első mérkőzésén. A találkozón bemutatkozott az itáliai együttes új feladója, Kaszap Tamás!

— Ez egy kemény meccs volt a környezet miatt — kezdte értékelését Emanuele Zanini, az itáliaiak vezetőedzője. — A terem a légkondicionáló miatt nagyon alacsony, ez nagyon nehézzé teszi a nyitásfogadást. A fiúk nagy alázattal és odafigyeléssel játszottak, és elérték a szükséges eredményt. Jó csapattal kerültünk szembe. Jól szervezett együttes a svájci, amely jól használta ki a hazai pálya előnyét. Több mezőnyvédekezésünk és nyitásfogadásunk után a labda érintette a mennyezetet, de így is volt alkalmunk arra, hogy lehetőséget adjuk új feladónknak, Kaszap Tamásnak. Elégedett vagyok, mert kezelnünk kellett a nehéz helyzeteket, és a játékosnak ez remekül sikerült. Nem volt könnyű, de jól alkalmazkodtak a körülményekhez.

CEV Kupa, férfiak, 2. forduló, 1. mérkőzés

Seat Volley Näfels (svájci) — Acqua Paradiso Monza Brianza (olasz) 0:3 (—23, —22, —21)

Játékvezetők: Tschrischnig (osztrák), Schimpl (szlovén)
Monza: Nikics 4, Forni 4, Molteni 13, Buti 6, De Cecco 3, Gavotto 16. Csere: Rossini (liberó), Shumov 2, Roumeliotis, Mor, Kaszap. Edző: Emanuele Zanini
Näfels: Brander 5, Bulko 4, Klapal 10, Bedrac 4, Busser 3, Bolak 6. Csere: Werner (liberó), Ilics 5, Tomas 7, Gygli, Bennet, Beeler. Edző: Manfred Müller

A meccs fotógalériája ide kattintva megtekinthető!

Kaszap Olaszországba érkezése óta a Monza két bajnoki meccset játszott, de azokon a magyar játékos nem kapott lehetőséget. Az alapszakasz nyolcadik fordulójában 3:2-es siker hazai pályán a Piacenza ellen, a kilencedik körben pedig 3:2-es vereség a Macerata otthonában. A csapat öt győzelemmel és négy vereséggel, 14 ponttal az ötödik helyen áll.

Címkék: olasz olaszország légió röplabda légiós monza kaszap

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr403471114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása