A vasárnapi Kecskemét―Kaposvár (0:3) férfirangadón Tóth I Gábort, a házigazdák feladóját a harmadik szettben lecserélte Gyurkó Sándor edző. Utóbb kiderült, kényszerből, ugyanis a játékosnak egyes információk szerint komoly anyagi gondjai vannak.

A Petőfi Népe egyik hölgyolvasója telefonált a szerkesztőségbe, s felháborodottan megkérdezte: tudják-e, miért kellett lecserélni a Kaposvár elleni vasárnapi rangadón Tóth I Gábor feladót?! A nemleges válasz után közölte, hogy ő valamennyi meccsen ott van, de most nagyon megdöbbent azon, hogy Tóth azért lett rosszul, mert nincs pénze ételre, a meccs napján is csak néhány szelet kenyeret evett.

― Csak annyit tudok, hogy Gábor már az első játszma után jelezte, nem érzi jól magát, kapott is egy csokoládét ― mondta Gyurkó Sándor edző. – A KSE körül folyó vizsgálatok miatt nem kaptuk meg az önkormányzat második félévés támogatását, így október elején volt utoljára fizetés. A csapat tagjai hétköznap egy étterem támogatásaként kapnak ebédet, vasárnapra ez nem érvényes. A mérkőzés előtti átmozgatáson Tóth I Gábor tényleg megkért arra, hogy megehessen néhány szelet zsíros kenyeret abból az adagból, amit a meccsek után fogyasztanak el a játékosok. Lehet, hogy a csapat irányítója valóban felélte tartalékait?

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét tóth röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr893446732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geiza 2011.12.09. 09:29:23

Ezt meg hogy? Október eleje óta? Büszke vagyok a kecskemétiekre, hogy így is edzenek, és játszanak. Érdekes volna ez a helyzet, akár egy NBIII-as focicsapatnál is. Nemhogy a csapat, de lehet, hogy még a liga is felfüggesztené a működését...

pancake00 2011.12.13. 16:35:12

@Geiza: Amúgy körülbelül mennyit kapnak? mert szerintem nevetséges összeget. Bezzeg ha ilyen szinten tudnának focizni...
süti beállítások módosítása