Orosz, lengyel, brazil kijutás

 2011.12.04. 12:48

Az orosz férfi válogatott nyerte a Japánban rendezett Világkupát, miután vasárnap 3:2-re legyőzte Lengyelországot. Mindkét csapat kvalifikálta magát a londoni olimpiára, miként a harmadik helyen végző brazilok is.

— Én vagyok ma világ legboldogabb embere — mondta a győzelem után az oroszok szövetségi kapitánya, Vlagyimir Alekno. — Ma van a születésnapom, és csodálatos ajándékot kaptam a játékosaimtól. Egyúttal gratulálok a lengyeleknek, hogy kijutottak az olimpiára. Nekik és nekünk is ez volt a célunk.

Lengyel oldalon szintén elégedetten nyilatkoztak az eredményről.

— Örülünk a kvalifikációnak, elsősorban ez volt a célunk, de azért szívesen megcsíptük volna az első helyet. Mi tagadás, az orosz csapat ma jobb volt nálunk — mondta Krzysztof Ignaczak, a válogatott liberója.

Andrea Anastasi, a lengyelek szövetségi kapitánya pedig annak örül, hogy egy „hihetetlen tornán” többet is megelőztek a világ legjobb csapatai közül.

— Nagyon boldogok vagyunk a második hellyel, de még jobbá kell válnunk, ha a világ tetejére szeretnénk érni — mondta a szakember.

(forrás: nso.hu)

Címkék: világkupa olimpia röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr653436145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása