A Fino-Kaposvár győzelemre készül a Kecskemét otthonában! A hazai csúcsrangadót vasárnap délután rendezik a férfi NB I alapszakaszának 13. fordulójában. A címvédő somogyiak játékosai közül Geiger András és Dömötör Lajos is reális esélyt lát az idegenbeli sikerre!

Geiger András, csapatkapitány

— Te, mint tapasztalt, külföldön is éveket játszó csapatkapitány, hogyan látod a mostani Fino-Kaposvárt?

— Nagyon tehetséges csapat, amely ha együtt marad, nemsokára nemzetközi szinten is jó eredményeket tud felmutatni. Szerintem jó úton járunk, jók az edzések, keményen dolgozik mindenki, hosszú távon ennek ki kell jönnie az eredményességben.

— Közkedvelt személyiség vagy Kaposváron, hogyan éled ezt meg?

— Amikor elmentem itthonról, akkor már jó néhány kupát és bajnokságot nyertünk, és szerettek minket a kaposváriak. Én itt is születtem, de tudnék jó pár olyan játékost mondani, akit legalább ennyire szeretnek a helyiek, pedig ők máshonnan jöttek. Ilyen például Bánhegyi István, aki az egyik legnagyobb kedvence a kaposvári közönségnek. Mindig igyekeztem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és talán ezt értékelik a kaposváriak.

— Mit vársz a hétvégétől?
— Jó mérkőzést és győzelmet. A Kecskemét mindent el fog követni, hogy legyőzzön, de mi is erre készülünk. győzni megyünk Kecskemétre!

Dömötör Lajos, liberó

— Te egy évet játszottál Kecskeméten, ami némi pikantériát ad a hétvégi játékodnak...

— Igen, annak idején volt egy megkeresés a kecskemétiek részéről, amelyet a klubvezetés is támogatott. Nálunk akkor még itt volt Molnár Dávid, így valószínűleg sok játéklehetőséget nem kaptam volna, ugyanakkor a Kecskemétnek akkor nem volt liberója. A klubvezetés is úgy vélte, hogy hasznosabb, ha a sorozatos kispadozás helyett inkább játszom. Meg tudtunk egyezni a kecskeméti vezetőkkel, ugyanakkor itt, Kaposváron hároméves szerződést írtam alá. A magam részéről hasznosnak tartom azt az egy évet, úgy érzem, fejlődtem. A közönség elfogadott, ahogy a társak is, de az akkori csapatból nem sok emberrel tartom a kapcsolatot, igazából csak Csala Bernát az, akivel néha interneten beszélek.

— Ad valami pluszmotivációt, hogy olyan csapat ellen játszol, amelynek korábban tagja voltál?
— Hát persze, nagyon motivál a dolog, szeretném a legjobb formámat hozni.

— Mit szeretnél elérni, mint röplabdázó?

— Szeretném én is a maximumot kihozni magamból, minél magasabb szinten röplabdázni, addig, ameddig örömömet lelem benne, és az egészségem bírja.

— Mit vársz a hétvégi mérkőzéstől?
— Mindenképpen szoros meccs lesz, mivel idegenben játszunk, bármilyen arányú győzelemmel beérném, szerintem az egy-háromnak és a kettő-háromnak van legnagyobb esélye. A hazai meccsünk óta erősebbek lettünk Geiger Andris érkezésével, jobb lett a nyitásfogadásunk és támadásban is fejlődtünk.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: bajnokság kecskemét kaposvár röplabda nb1 dömötör geiger

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr543428500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása