Az Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség röplabda sportágban megtartotta a tanév sorsolását. Női szakágban tíz csapata méreti össze tudását a döntőig kuparendszerben zajló selejtezőkön. Tizenegyedikként a bajnok Szent István Egyetem együttese csatlakozik a döntő résztvevőihez.

A KE Kaposvár — NYMF Szombathely mérkőzés győztese a PTE Péccsel, az SZTE Szeged — PE Veszprém mérkőzés győztese a BCE Budapesttel, a DE Debrecen — EKF Eger győztese az SE (TF) Budapest — ME Miskolc győztesével küzd meg a június elején várható debreceni négyes döntőbe kerülésért.

A SZIE abban a szerencsés helyzetben van, hogy a magyar bajnokság két élvonalbeli csapatából (Békéscsabai RSE és a TEVA-Gödöllői RC) továbbá a GEAC-ból egyaránt válogathat játékosokat. A SZIE öt kara képviselteti magát a nagy keretben! A sportág szakembergárdája csak bővült az elmúlt évekhez képest, a játékos állomány pedig egyre jobb és jobb. A Szent István Egyetem ebben a tanévben megszerezheti a harmadik egyetemi bajnok címet!

(forrás: szie.hu)

Címkék: röplabda egyetemi mefob főiskolai

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr33427545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása