Palota—Békéscsaba két nap alatt háromszor; a fiatalos lendület és a tapasztalat összecsapása: Újpest—BSE! Ezen kívül alsóházi rangadók és középmezőny-csaták szerepelnek a hétvégi kínálatban, de vigyázat, a babonás csapatok könnyen pórul járhatnak! Kinek hoz szerencsét, és kinek balszerencsét a női NB I alapszakaszának 13. fordulója? Előzetes!

PALOTA RSC — BÉKÉSCSABAI RSE

  • Magyar Kupa, nők, 1. forduló, 1. mérkőzés: december 1. csütörtök, 18 óra (Budapest, Rákospalota). Tippünk 1:3
  • Magyar Kupa, nők, 1. forduló, visszavágó: december 3. szombat, 11 óra (Békéscsaba). Tippünk 3:0
  • NB I, nők, alapszakasz, 13. forduló: december 3. szombat, 17 óra (Békéscsaba). Tippünk 3:0

Háromszor találkozik 48 órán belül a két együttes! Oda-vissza lerendezik a kupapárharcot (ez régen tilos volt, de úgy látszik, azóta megszűnt ez a szabály), és játszanak egy bajnokit is. A csapatok játékerejét ismerve nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fővárosiak célja ezúttal is a tisztes helytállás lehet, esetleg egy-két szett megnyerése.

NB I, nők, alapszakasz, 13. forduló

ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI — VESZPRÉMI EGYETEMI SC

(december 3. szombat, 17 óra)
Jó formában van a Miskolc, amely eddig jobban is szerepelt, mint aktuális ellenfele, azonban az újpesti bravúrgyőzelem óta minden csapatnak nagyon oda kell figyelnie a Veszprémre! Ebben a párosításban korábban idegenben nyert az MVSC 3:2-re, amely ezúttal is esélyesnek számít, de bizonyos, hogy nem lesz könnyű dolga a csapatkapitányát, Kovács Anikót sérülés miatt továbbra is nélkülözni kénytelen, de egyre jobban összeálló VESC ellen.

Tippünk 3:1

ÚJPESTI TE — BUDAPEST SE-FKF ZRT.

(december 3. szombat, 17 óra)
A forduló nagy rangadója! Legalábbis az újpestiek nagyon szeretnék, hogy az legyen, de ehhez ők, az ő jó teljesítményük feltétlenül szükséges. A városmajori együttesen vélhetően ezúttal sem fog múlni... A BSE továbbra is veretlenül vezeti a tabellát, az UTE viszont nehezen áll össze. A kívülállónak úgy tűnik, még mindig nincs meg a legütőképesebb kezdőhetes, ráadásul a közelmúltban a csapatkapitány, Nagyné Mátrai Veronika sérüléssel bajlódott. Ha számít valamit, a hazai pálya az újpestiek mellett szól, de eddig sem nagyon zavartatta magát a BSE, amikor idegenben kellett játszania. A fiatalos lendület egyelőre nyerésre áll a tapasztalattal szemben, meglátjuk, hogy fordul-e a kocka!

Tippünk 1:3

BUDAI XI SE — TFSE-KRA

(december 4. vasárnap, 13 óra)
Két rossz formában lévő alsóházi csapat találkozik. A Budai nem tudott pontot szerezni hazai pályán a Kaposvár ellen, a TF pedig idegenben kapott ki a somogyiaktól, ugyancsak 3:1-re. Fontos meccs lesz ez, amely minden bizonnyal fontos pozíciókról dönt...

Tippünk 3:2

BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(december 4. vasárnap, 16 óra)
Továbbra sem nyerte vissza korábbi lendületét a Szolnok, de itt a remek alkalom! Persze, nem lesz könnyű dolga az együttesnek, hiszen az egyik legjobb formában lévő csapat, a közvetlen rivális Kaposvár otthonába látogat. A somogyi fiatalok 48 órán belül hat pontot szereztek a legutóbbi duplakörben, hiszen a TF és a Budai XI SE ellen is 3:1-re győztek, és ez feljogosítja őket arra, hogy hazai pályán továbbra se érjék be kevesebbel. Egy héttel korábbi játékukat látva bizony ők az esélyesebbek, de vélhetően ezúttal is keményen meg kell dolgozniuk a sikerért a rutinos szolnokiak ellen, akik a Miskolc ellen már meg-megvillantak...

Tippünk 3:1

TEVA-GÖDÖLLŐI RC — TATABÁNYAI VOLÁN SE

(december 4. vasárnap, 17 óra)
Aki kíváncsi a meccsre, annak ajánlatos pontosan érkeznie a csarnokba, meg könnyen lehet, hogy hamar véget ér majd ez a találkozó. Az egyik legjobb csapat fogadja a mindössze egy győzelemmel rendelkező Tatabányát, ezt szoktuk országos egyesnek nevezni totónyelven.

Tippünk 3:0

Közép-európai Liga, nők, alapszakasz, 10. forduló

ASKÖ LINZ STEG (osztrák) — VASAS-ÓBUDA-HOFEKA

(december 3. szombat, 18 óra)
A nemzetközi mezőny leggyengébb csapatához látogat a Vasas! Az osztrákok eddig mind a hét meccsüket elvesztették, ráadásul még pontot sem szereztek! A magyar együttesnek már van egy pontja, és most begyűjtheti első sikerét, amely talán kimozdíthatja jelenlegi, enyhén szólva felemás formájából...

Tippünk 2:3

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1 közép európai liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr473428469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása