Nehezen vette fel a kellő ritmust, de a döntő helyzetekben koncentrálva végül magabiztosan nyert 3:0-ra a Pécsi TE-PEAC a Kiskunlacháza otthonában a férfi NB II alapszakaszának nyolcadik fordulójában.

— A három pontnak és a játszmaaránynak örülök, de a pontarány mutatja, hogy az első és a második játszmában nem megfelelő dinamikával és koncentrációval játszottunk — értékelt Gyöngyösi Zoltán, a Pécs játékos-edzője. — Végig kézben tartottuk a mérkőzést, de többpontos vezetésünknél saját hibáinkból újra és újra felhoztuk ellenfelünket. A Kiskunlacházában tehetséges fiatalok játszottak a nagy múltú és nagy tudású Szűcs Imre vezetésével, és bizony kétszer is közel álltak a részsikerhez. A harmadik játszmában nem vétettünk annyi sajáthibát, úgy érzem az így kialakult pontkülönbség volt a reális. Ez a cserék napja volt, Balla Péter és Balogh Balázs is jól játszott, Mánfai Balázs és Storcz Tamás pedig náluk is többet tett hozzá. Ők lendítették túl a csapatot a nehezebb időszakon egy-egy kiváló megoldásukkal, így nagy szerepük van, hogy játszmaveszteség nélkül hoztuk a mérkőzést. Nehezen vettük fel a kellő ritmust, de a döntő helyzetekben koncentrálva végül magabiztosan nyertünk. Hibáinkat javítva, nagy energiákat mozgósítva kell készülnünk a bajnokságban és a Magyar Kupában előttünk álló nehéz mérkőzésekre!

A Pécs a következő bajnoki mérkőzését hazai pályán, a POTE-csarnokban játssza a Kunhegyes ellen, december harmadikán, szombaton 16 órától.

NB II, férfiak, alapszakasz, 8. forduló
Kiskunlacházi RSE — Pécsi TE-PEAC MSB 0:3 (—23, —23, —18)

Címkék: pécs röplabda pte kiskunlacháza nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr123415341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása