Kiscsapatok nagycsapatok ellen, illetve egy alsóházi- és egy középmezőny-rangadó szerepel a kínálatban, a női NB I alapszakaszának vasárnapi, 12. fordulójában. A közelmúltban a kicsik is bizonyították, hogy képesek megszorongatni az esélyeseket, most itt az újabb lehetőség! Szoros, izgalmas meccseket várunk, és jöhet az újabb meglepetés is! Előzetes!

NB I, nők, alapszakasz, 12. forduló

PALOTA RSC — TEVA-GÖDÖLLŐI RC

(november 27. vasárnap, 11 óra)
Már megint ez a fránya délelőtti kezdés... Pedig a Palota játékosai csütörtökön, az Újpest ellen bizonyították, hogy délután jobban megy! Úgy tűnik, hosszú hetek, hónapok vergődése, gyengélkedése után, számos megalázó vereségen túl végre megindult valami a rákospalotai kiscsapatnál! Ez a játékoskeret sokkal többre képes és sokkal többre hivatott a tabella utolsó helyénél, és ennek az előző meccsen tanújelét is adták. Nem a kötelező feladatokat mostanában magabiztosan teljesítő Gödöllő ellen szakad meg a nyeretlenségük, ez világos, de ha hozzáállásban és játékban is minimum olyan produkciót nyújtanak, akkor például megint elcsíphetnek egy szettet, és elégedetten jöhetnek le a pályáról a lefújás után.

Tippünk 1:3

BUDAI XI SE — BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM

(november 27. vasárnap, 13 óra)
Na, most legyen okos valaki! Ezzel a meccsel kapcsolatban tessék megmondani a tutit! Az előző forduló előzetesében egy meglepetést tippeltünk, a Kaposvár győzelme be is jött a TF ellen, ráadásul három pontot érően! A somogyi fiatalok tehát jó formában vannak. De vajon mi a helyzet a budaiakkal? Ők mostanában nem játszottak velük egyenrangú csapattal, tehát igazándiból nem lehetett lemérni, hol tartanak. Bár a Miskolcot nem sikerült megszorongatniuk, ha lesz bennük elegendő hit és elszántság, ismét győzelmet ünnepelhetnek. Ha csak a két együttes közelmúltbeli, illetve jelenlegi formáját nézzük, hajlamosak lennénk vendégsikert tippelni, de valami azt súgja, hogy most a fővárosiak összekapják magukat, és behúzzák ezt a nagyszerű alsóházi rangadónak ígérkező csatát! Vasárnapi ebéd helyett ajánljuk!

Tippünk 3:2

VESZPRÉMI EGYETEMI SC — BÉKÉSCSABAI RSE

(november 27. vasárnap, 15 óra)
Bejött, amit gondoltunk: a Veszprémnek nagyon sok ez a sorozatterhelés: bajnoki meccs, kupameccs, aztán bajnoki duplázás, a Békéscsaba pedig Szolnokon is bizonyította, hogy rendkívül magabiztos, ha kötelező győzelemről van szó.

Tippünk 0:3

TATABÁNYAI VOLÁN SE — ÚJPESTI TE

(november 27. vasárnap, 16 óra)
A Veszprém és a Palota példája lebeghet a tatabányaiak szeme előtt, hiszen a bakonyiak legyőzték, a fővárosiak pedig megszorongatták a sérült Nagyné Mátrai Veronika kivételével a legerősebb keretével játszó Újpestet. Deme Gábor vagy továbbra sem találja a kezdőcsapatát, vagy nagyon bátor ember, mert meglehetősen sokat cserél. Persze, akármilyen összetételben van a pályán együttese, ezeket a kötelezőket magabiztosan kellene hoznia. Ahogyan a Budapest SE is tette péntek délután, Tatabányán...

Tippünk 1:3

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI — ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI

(november 27. vasárnap, 16 óra)
Ebből akár egy jó meccs, egy remek középmezőny-rangadó is kisülhetne, ha... Ha a Miskolc nem lenne szemmel láthatóan jobb formában mostanság! Ez persze nem jelent sokat, hiszen mint jól tudjuk, a női mezőnyben bármi előfordulhat, és annak az ellenkezője is, mindenesetre tény, hogy a hazaiak a jó kezdés után mintha visszavettek volna a tempóból, játszmát is hetedik fordulóban nyertek utoljára, ez pedig már a 12. kör! Persze, azóta erősebb csapatokkal találkoztak, de egy-két szettre ők mindig jók voltak, ami a játékosanyag összetétele alapján nem is csoda. A bajnoki szünetben Magyar Kupa-párharcot vívott egymással ez a két együttes, Szolnokon a Miskolc nyert 3:0-ra, amely a visszavágón, hazai környezetben csak 3:2-re tudott győzni. Akkor tehát megvillantott valamit a Litkei-csapat. Itt az idő, tessék újra villantani!

Tippünk 2:3

TFSE-KRA — BUDAPEST SE-FKF ZRT.

(november 27. vasárnap, 17 óra)
Bár hazai sikert tippeltünk, ami végül bejött, akkor is meglepő és megdöbbentő volt látni a TF gyenge játékát Kaposváron. Pedig a fővárosiak számára inkább az volt nyerhető meccs, nem ez, mert a címvédő, listavezető, és egyedüli veretlen BSE nem ismer könyörületet!

Tippünk 0:3

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr233412581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarinagy 2011.11.26. 16:02:52

Az UTE edzője tényleg nem találja a kezdő csapatát...Mester Orsi a cseresarokban, ilyen a BSE-ben, Nyári Sándornál nem fordult elő
süti beállítások módosítása