Kedd este bemutatkozik a Magyar Kupában a Fino-Kaposvár férficsapata. A címvédő somogyiak a Budapest-bajnokság első osztályában szereplő TFSE otthonában lépnek pályára. A találkozó 19 óra 30 perckor kezdődik a fővárosban, a tét a nyolc közé jutás.

A budapesti együttes a kupa selejtezőjében 3:2-re nyert a győri Széchenyi ESE ellen, így az első fordulóban a tizennégyszeres aranyérmes Kaposvár ellen is bizonyíthat.

— A Debrecen elleni mérkőzésen sikerrel túljutottunk, és szerencsésen hazaértünk — adott helyzetjelentést Demeter György vezetőedző. — Továbbra is mindenki egészséges, és a hétfői pihenő után kedden délelőtt edzünk egyet, majd délután útra kelünk a fővárosba. Egy biztos, nem vesszük fél vállról a TF csapatát, szeretnénk legalább olyan teljesítményt nyújtani, mint vasárnap a hajdúságiak otthonában.

A továbbjutás sorsa egy mérkőzésen dől el, a párharc győztese a MAFC-Vásárhelyi DSK — Sümegi RE találkozó nyertesével játszik majd a négy közé jutásért.

A TFSE csapata: Oláh Levente, Nagy Norbert, Lónárt Péter, Gersei J. Gábor, Kózel Miklós, Kelemen Péter, Horváth András, Kleczli Csaba, Molnár Tamás, Tőkés Péter, Schönfeld Tamás, Borsy Gábor, Hiervarter Ákos, Inczeffy Zsombor, Gergő Zsolt. Edző: Jáka Zsuzsanna

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda magyar kupa tf

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr63402150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása