A jelenlegi szezonban a másodosztályban szereplő NRK-Nyíregyháza hazai pályán 3:2-re győzött BITT KNRC-Kaposvári Egyetem ellen a női Magyar Kupa első fordulójában. Képgaléria itt! A továbbjutásról egy mérkőzés döntött, a szabolcsiak ellenfele a következő körben az Albrecht-Miskolci VSC-MISI lesz.



Az első szettben a kaposváriak teljesítményén alaposan meglátszott a csaknem hatórás utazás: mindössze hét pontot szereztek a szebb napokat is látott, jelenleg anyagi okok miatt az NB II-ben szereplő nyírségiek otthonában. A folytatásban játékba melegedett a BITT, és a jó nyitások meghozták a fordulatot (1:1). A harmadik játszma megint a szabolcsiaké volt, akik magabiztosan nyertek. A térfélcsere után a Nyíregyháza ugyan 11:6-ra vezetett, de innen fordított és egyenlített a somogyi együttes (2:2). Az ötödik, rövidített játszmára maradt a döntés, ahol a BITT 3:0-ra még vezetett, ezután azonban átvette az irányítást a házigazda, és már nem engedte ki a kezéből a győzelmet.

Pálfy Marianna, a Kaposvár edzője: — Tartottak tőlünk a nyírségiek, mégsem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Végtelenül hullámzó teljesítményt nyújtott a csapat.

Magyar Kupa, nők, 1. forduló

NRK-Nyíregyháza — BITT KNRC-Kaposvári Egyetem 3:2 (7, —16, 12, —22, 12)

Nyíregyháza, 200 néző. Játékvezetők: Jámbor, Suba
Nyíregyháza: Berényi, Dávida, Poór, Ilyés, Roma, Erdős. Csere: Petróczy (liberó), Hengsperger, Janetka. Edző: Balázs István
Kaposvár: Horváth Zs., Pintér Zs., Harmath Zs., Horváth P., Kovács K., Győrbíró. Csere: Schrauff (liberó), Kulcsár, Sárközy. Edző: Pálfy Marianna

(forrás: kapos.hu, szon.hu)

Címkék: nyíregyháza kaposvár magyar kupa bitt nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr993363821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása