A Dabronc a tavalyi Sümegi RE sajnálatosan megszűnt női szakosztályának meghatározó játékosaival, egy Vasas-nevelésű liberóval megerősödve, és természetesen saját nevelésű dabronci játékosaival vágott neki a felnőtt női Dunántúli Bajnokságnak, amelyre kilenc csapat nevezett.

A bajnokság őszi fordulóját október kilencedikén kezdték a csapatok. Az akkor még összeszokatlan Dabronc az első mérkőzésén, a Győri Dózsa ellen kikapott, de ezután zsinórban hét találkozót nyert, meccsről-meccsre magabiztosabb játékkal. A sorozat november hatodikán, a legutóbbi tornán sem szakadt meg. A Dabronc az eddigi legjobb teljesítményét nyújtva tudta 3:0-ra legyőzni hazai pályán az egyik legnagyobb riválist, a Pécsi TE-PEAC együttesét!

Badacsonyi Győző, a Dabronc edzője: — Játékosaim hozzáállása és az edzéseken, mérkőzéseken jellemző pozitív légkör eredménye az őszi mérlegünk!

Dunántúli Amatőr Bajnokság, nők, 5. forduló (Dabronc)
Dabronc — Pápai RC 3:0 (10, 14, 6)
Dabronc — Pécsi TE-PEAC 3:0 (19, 21, 21)
Pécsi TE-PEAC – Pápai RC 3:0 (16, 12, 16)

A Dabronc csapatának tagjai:
Tar Márta, Kecskés Andrea, Márkus Konstancia, Náhol Ágnes, Gárdos Flóra, Sebestyén Zsófia, Vincze Tímea, Gazsi Orsolya, Holcsek Barbara, edző: Badacsonyi Győző

A korábbi fordulók eredményei ide kattintva megtalálhatók!

(fotó: Hóti József)

Címkék: megye röplabda regionális megyei dabronc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr673360999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása