Mosonyi Tekla nem kell Miskolcon!

 2011.11.02. 17:43

Szerdán pótolják az Újpest—Miskolc női bajnokit, amelyet az alapszakasz hatodik fordulójából halaszottak el. Kovács Edina családi okok miatt ezúttal nem tart a borsodi csapattal, és nem lesz ott Mosonyi Tekla sem, akinek Toma Sándor edző megköszönte az eddig elvégzett munkáját, de nem számít rá a továbbiakban!

A női NB I hatodik fordulója előtt a fővárosiak kérték a meccs elhalasztását nemzetközi kupakötelezettségük miatt. A miskolciak jó szájízzel mehettek Budapestre, hiszen az elmúlt hétvégén a Magyar Kupa első fordulójának első felvonását 3:0-ra nyerték Szolnokon.

— Lélektani szempontból fontos volt ez a mérkőzés — mondta Toma Sándor, az Albrecht-Miskolci VSC-MISI edzője. — Örültem annak, hogy a békéscsabai vereség után helyrerázódtunk, leszűrtük a tanulságokat abból az összecsapásból, s így tudtunk belőle építkezni. Szolnokon nem bajlódtunk a nyitásfogadással, minden fogadónk odatette magát, és bár a vége kicsit izgalmas volt, a lányok nagyon akarták a sikert. Kiemelném a csapatteljesítményt, a statisztika alapján ugyanis senki sem volt negatívban.

A miskolci lányok a kupameccs után nem kaptak pihenőt, mert vasárnap, hétfőn és kedden délelőtt is tartott foglalkozást Toma Sándor.

— Állományban nem rossz csapat az Újpest, tapasztaltak a játékosok, nemzetközi rutinjuk van — ecsetelte a tréner. — Talán nem volt elég a felkészülés során rendelkezésükre álló idő, de ez nem a mi dolgunk. Megint egy nagy teremben leszünk, hasonlóban, mint Szolnokon, ahol ráhangolódhattunk a mostani körülményekre. Ütőnk, Kovács Edina családi okok miatt nem utazik velünk, remélem, megfelelően fogjuk pótolni, nem lesz érezhető a hiánya. A helyén különben a korábbi center, Csarkó Edina kap majd szerepet. Manapság ott tartunk, hogy amennyiben fejben maximálisan koncentrálunk, akkor bárkivel felvesszük a versenyt. Ha egy jó mérkőzést játszunk az Újpesttel, akkor már elégedett leszek.

A szakvezető elmondta még, hogy Mosonyi Teklának megköszönte az eddig elvégzett munkáját, nem számít rá a továbbiakban.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda ute újpest nb1 mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr423348359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása