A 2011—2012-es Somogy Megyei Röplabda Bajnokság október 12-én elkezdődött. A nők mezőnyében nyolc csapat nevezett, ősszel és tavasszal is egy teljes kört játszanak egymással a nevezettek a saját pályájukon.

A férfiaknál kilenc csapat nevezett. Ebben az évben rendhagyó módon tornarendszerben rendezik a bajnokságot a csapatok kérésére. Három napra elosztva egy teljes kört játszanak ősszel és tavasszal is. A bajnokság helyszíne Somogyjád. Az első fordulóra november 6-án, vasárnap kerül sor. A két pályán, pályánként hat-hat mérkőzésre kerül sor. Minden mérkőzés három játszmáig tart, tehát 2:1, illetve 3:0 lehet a végeredmény. A második fordulóra december 3-án, a harmadikra pedig 2012. január 7-én kerül sor.

A résztvevők
Férfiak: Búzavirág I., Búzavirág II., Fino-Kaposvár serdülő, Fino-Kaposvár ifjúsági, Egyetem, Kaposfüred, Donner SK, Pécsi EAC, KASI-USE
Nők: Munkácsy Mihály Gimnázium BITT, KASI-USE, Marázplast, Taszár SE, Nagybajom, Táncsics Mihály Gimnázium, Kaposfüred, Egyetem

A férfiak programja ide kattintva, a nők programja ide kattintva megtekinthető!

Címkék: megye somogy röplabda regionális megyei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr153347332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása